Facebook Pixel Ιβάν Νάσμπεργκ: Φτιάχνει Λουτσέσκου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Νάσμπεργκ - "Είμαι έτοιμος να παίξω"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 23:06:00

Φτιάχνει Λουτσέσκου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Νάσμπεργκ - "Είμαι έτοιμος να παίξω"

Sportdog Team
Φτιάχνει Λουτσέσκου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Νάσμπεργκ - "Είμαι έτοιμος να παίξω"

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA πριν του αγώνα με τη Λαμία έκανε ο Νορβηγός αμυντικός που ανέφερε ότι είναι πλέον έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ιβάν Νάσμπεργκ: Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχει επανέλθει ο Νορβηγός αμυντικός και παρά το γεγονός έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος και τον άφησε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με την Λαμία, ο ίδιος σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την ομάδα.

Για την κατάστασή του: «Ήταν η πρώτη εβδομάδα που έκανα κανονικά προπονήσεις με τα υπόλοιπα παιδιά μετά τις τέσσερις εβδομάδες που έμεινα εκτός λόγω του τραυματισμού. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα με το υπόλοιπο γκρουπ.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ' ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα του συλλόγου. Θέλω να ζήσω την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος. Η κατάστασή μου όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Είμαι στη διάθεση του προπονητή, οπότε θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να μπω και να πάρω χρόνο συμμετοχής
».

Για το τι του έχει κάνει περισσότερο εντύπωση: «Αυτό που έζησα στο πρώτο παιχνίδι που είδα ζωντανά στην Τούμπα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία, το γήπεδο είχε πολύ κόσμο. Αυτό ήταν που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και ελπίζω να είναι και με τη Λαμία η ίδια ατμόσφαιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλέντο στο βάδην ο Κούρτιτς- Έκαψε φλάντζα ο Μπίσεσβαρ, βαρύς Ολιβέιρα- Λίγα τα 4 εκατ. για Ντάντας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags