Facebook Pixel Κώστας Φραντζέσκος: Φοβερές ατάκες Φρατζέσκου - "Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Ο ΠΑΟΚ θέλει υπομονή"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 20:15:00

Φοβερές ατάκες Φρατζέσκου - "Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Ο ΠΑΟΚ θέλει υπομονή"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Φρατζέσκου - "Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Ο ΠΑΟΚ θέλει υπομονή"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πρασίνων και του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα των ομάδων μέχρι στιγμής.

Κώστας Φραντζέσκος: Ο νυν προπονητής του Αιγάλεω και πρώην ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναθηναϊκό που κάνει πορεία πρωταθλητισμού και για τη μεταβατική περίοδο του ΠΑΟΚ που χρειάζεται υπομονή και επιμονή, όπως τόνισε.

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι αυτή τη στιγμή και με αυτό που δείχνει έχεις τις βάσεις να φτάσει πάρα πολύ ψηλά φέτος. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να πάει για το πρωτάθλημα, γιατί έχει πολύ καλή ομάδα, ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Για τον Φερνάντες και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Η πορεία του θα δείξει αν είναι ο παίκτης που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Έχουν έρθει αρκετοί παίκτες με μεγάλη οντότητα που δεν μπόρεσαν να δώσουν πολλά πράγματα. Το θέμα είναι πόσο θα δέσει με όλη την "οικογένεια" της ομάδας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σε μια μεταβατική περίοδο, έχει κάνει μια ανανέωση. Έχει ένα άλλο πλάνο σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, οπότε θέλει υπομονή και επιμονή».

Για τον Άρη: «Όταν αλλάζουν οι προπονητές σε δύο αγωνιστικές δεν είναι και ότι καλύτερο, άρα κάτι υπάρχει από πίσω που αυτό περνάει σε όλη την ομάδα, ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για το Αιγάλεω: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, όταν θα ξεκινήσει αυτό. Ευελπιστούμε να είμαστε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας», είπε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags