Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θετικός για τον Ολυμπιακό ο παικταράς λόγω Μαρσέλο και Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 13:29:00

Θετικός για τον Ολυμπιακό ο παικταράς λόγω Μαρσέλο και Χάμες!

Sportdog Team
Θετικός για τον Ολυμπιακό ο παικταράς λόγω Μαρσέλο και Χάμες!

Παίκτης που είναι στο "στόχαστρο" των Πειραιωτών φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού είναι ο Λουιζάο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ από την Βραζιλία.

Ο 20χρονος στόπερ μένει ελεύθερος τον Ιανούαριο από την Σάο Πάολο και όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ από την χώρα του, αρνείται να ανανεώσει, δείχνοντας θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, την ώρα που η άλλη ενδιαφερόμενη, Γουέστ Χαμ, δείχνει να κάνει πίσω για την περίπτωσή του.

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος και για ενδιαφέρον από αραβικές ομάδες, αλλά και του Μεξικού για τον Βραζιλιάνο άσο.

«Ο Λουιζάο θα λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο Λουιζάο θεωρεί σημαντική την μετακίνηση αυτή, καθώς θα μπορεί να μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους έμπειρους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός από την ελληνική ομάδα, τον Λουιζάο παρακολουθούν και σύλλογοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags