Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: "Με τον ΠΑΟΚ φοράμε όλοι κίτρινα!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-17 22:48:00

Μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: "Με τον ΠΑΟΚ φοράμε όλοι κίτρινα!"

Sportdog Team
Μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: "Με τον ΠΑΟΚ φοράμε όλοι κίτρινα!"

Μοναδικές στιγμές θα ζήσει η Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο που θα λάβει χώρα στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena".

Μία μοναδική ατμόσφαιρα προβλέπεται να δημιουργήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena", το οποίο θα είναι και το πρώτο ντέρμπι στο νέο εντυπωσιακό γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα υπήρχε και ένα μήνυμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις θύρες 38, 40 και 42, το οποίο έγραφε το εξής: "Με τον ΠΑΟΚ, φοράμε όλοι κίτρινα!".

Στην Αγιά Σοφιά ξανά ο Ντέμης

O Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε χθες στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena", προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης έγινε μάλιστα αντιληπτός από τον κόσμο, φυσικά αποθεώθηκε, βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με αρκετούς οπαδούς των Κιτρινόμαυρων που τον πλησίασαν. Μην ξεχνάμε και το πόσο μεγάλη αποθέωση είχε γνωρίσει και κατά την είσοδο του στο γήπεδο για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags