Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες για Κουλιεράκη - Αυτός θα... εκτοξεύσει την καριέρα του
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 22:56:00

Φοβερές ατάκες για Κουλιεράκη - Αυτός θα... εκτοξεύσει την καριέρα του

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για Κουλιεράκη - Αυτός θα... εκτοξεύσει την καριέρα του

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά σχετικά με την καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Νίκος Αλαβάντας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για τη φετινή εικόνα του Δικεφάλου, τους νεαρούς που ξεχωρίζει από τους «ασπρόμαυρους», τις ευθύνες του Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σταύρου Σαράφη.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: «Πιστεύω πως ο Λουτσέσκου δεν έχει μοντάρει ακόμη την ομάδα, για να έχει μια σταθερή 11ada όπως έπαιζε πριν τρία χρόνια. Νομίζω πως ακόμη πειραματίζεται, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και ψάχνει να βρει το κατάλληλο σχήμα. Ο Λουτσέσκου είναι έξυπνος και καλός προπονητής, αν έχανε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο στην ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να υπάρχει μια σταθερή ενδεκάδα. Αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει σκαμπανεβάσματα. 

Ο Κουλιεράκης έχει δείξει πως μπορεί να δέσει πολύ καλά με τον Ινγκασον. Ο Τσαούσης είναι πάρα πολύ καλός, πρέπει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο. Από τα δεξιά έχουμε Λύρατζη και Σάστρε, αλλά πρέπει να μάθουμε ποιος είναι ο βασικός. Στα χαφ έχουμε νέους παίκτες. Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι σέντερ φορ, γιατί ο Ολιβέιρα είναι πολύ επιρρεπής στους τραυματισμούς. Δεν έχουμε έναν Ακπομ που ήταν δυνατός παίκτης, πάλευε, αν και χασογκόλης. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να βάλει γκολ με λίγες τελικές, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκολτζή, έναν Πρίγιοβιτς.

Για τους νεαρούς που ξεχωρίζει: «Ο Κουλιεράκης με εντυπωσιάζει, έχει τρομερά προσόντα. Χρειάζεται στήριξη και ο Ινγκασον μπορεί να κάνει τον Κουλιεράκη μεγάλο στόπερ. Όπως έκανε ο Κοντρέρας παλιότερα στον Μαλεζά.

Εγώ είμαι αισιόδοξος, αλλά το καλοκαίρι αποκλειστήκαμε από λάθος χειρισμό του Λουτσέσκου. Δεν έβαλε τους παλιούς παίκτες και αποκλειστήκαμε από τη Λέφσκι που μετά αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας. Δεν γίνεται να αφήνεις έξω τον Κούρτιτς και τον Τσιγγάρα και να φέρεις από τις διακοπές τον Κούτσια και μετά να τον δίνεις δανεικό. Αυτά είναι τραγικά λάθη του Λουτσέσκου».

Για τον Σταύρο Σαράφη: «Ήταν μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Σταύρου. Είχα την τύχη να παίξω τέσσερα χρόνια μαζί του, ήταν φανταστικός άνθρωπος. Σαν ποδοσφαιριστής τον ήξεραν όλοι, όταν σηκωνόταν για κεφαλιά έπαιρνε παραμάζωμα τους αμυντικούς. Εμένα με βοήθησε ο Σαράφης, όπως και όλα τα νεαρά παιδιά», είπε ο Νίκος Αλαβάντας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags