Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς - Παναθηναϊκός: Tweet Καραπαπά για Υπουργό που βρέθηκε στη Λεωφόρο: "Δεν θα σας ξεχάσουμε στις εκλογές" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-24 00:30:00

Tweet Καραπαπά για Υπουργό που βρέθηκε στη Λεωφόρο: "Δεν θα σας ξεχάσουμε στις εκλογές" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Tweet Καραπαπά για Υπουργό που βρέθηκε στη Λεωφόρο: "Δεν θα σας ξεχάσουμε στις εκλογές" (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία του γνωστού πολιτικού στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Άρης!

Με τον Σποράρ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 92ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και του Άρη, κάνοντας το 9 στα 9 στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις εξέδρες της Λεωφόρου για το ματς με τους «κιτρίνους» βρέθηκε και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε και πανηγυρική ανάρτηση στα social media.

«Κάναμε «κερκίδα» για τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον αγώνα με τον Άρη! Με τον @tsiaras_k, τον @george.kotsiras και την @sofia_zacharaki. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σερί: 9 νίκες σε 9 αγώνες! Το δικαιούμασταν εμείς οι Παναθηναϊκοί μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω εσείς οι υπόλοιποι να μας κατανοείτε…», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τον Κώστα Καραπαπά να του «απαντά».

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έστειλε το δικό του αιχμηρό μήνυμα στον Κωστή Χατζηδάκη, υπογραμμίζοντας πως: «Σε κατανοούμε που έκανες εξέδρα. Και σε κατανοούμε και δε θα σας ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές».

Δείτε το story του Κώστα Καραπαπά στο instagram:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags