Παναθηναϊκός: Στο καθαρά αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού δεν σκέφτονται τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή, πέρα από το πως θα ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του (κυρίως ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Δεν είναι υπερβολή, ούτε το λέμε για τυπικούς λόγους, όμως κυριολεκτικά η ομάδα κάθε φορά σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι. Τώρα, δηλαδή, όλη η προσοχή έχει πέσει πάνω στο ματς με τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό.

Βέβαια, αυτό δεν απαγορεύσει στελέχη του κλαμπ να ασχολούνται και με το κομμάτι της ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Ειδικά μετά με τους σοβαρούς τραυματισμούς Τρουιγιέ και Αϊτόρ, οι Πράσινοι καλούνται να καλύψουν μεταγραφικά τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Στο Τριφύλλι είναι σχεδόν ειλημμένη απόφαση να γίνουν δύο προσθήκες τον χειμώνα. Ενός χαφ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και ενός εξτρέμ. Ο μέσος θα πρέπει να έχει επιτελικά χαρακτηριστικά, πιο κοντά δηλαδή στο προφίλ του Τρουιγιέ. Ο εξτρέμ από την άλλη ιδανικό θα ήταν να μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, ωστόσο αν βρουν κάποια ποιοτική περίπτωση που καλύπτει μόνο το ένα, δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να χαλάσει μια πιθανή μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα του Άρη θέλει για αντι-Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς - Stop από Καρυπίδη - Μανδάς… για ΠΑΟΚ!