Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο μοναδικός λόγος που… πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ - Γιατί κερδίζει το στοίχημα ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 14:12:00

Ο μοναδικός λόγος που… πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ - Γιατί κερδίζει το στοίχημα ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο μοναδικός λόγος που… πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ - Γιατί κερδίζει το στοίχημα ο Λουτσέσκου

Μπορεί ο Δικέφαλος να επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ηττημένος από την ΑΕΚ, ωστόσο ο Ρουμάνος είδε κάτι στο γήπεδο που τον κάνει να χαμογελά.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένας από τους λόγους για να χαμογελάει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Έλληνας άσος ήταν από τους διακριθέντες στην αρκετά κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως γενικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετά κακή στο χθεσινό ματς, μετά από 13 σερί αγώνες που δεν είχε χάσει από την Ένωση. 

Εξάλλου, αυτό ήταν το πρώτο ματς στο οποίο πήρε φανέλα βασικού για τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για ένα παιδί που έδειξε πως έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, μιας και δεν σταμάτησε να τρέχει και βοήθησε αρκετά την ομάδα του, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Αραούχο δεν τιμωρήθηκε για σκληρή κίτρινη σε φάουλ που του έκανε.

Πάντως, επιβαρύνθηκε αρκετά και για αυτό τον λόγο αντικαταστάθηκε στο 79΄ από τον Κουαλιάτα. Το δεδομένο όμως είναι πως ο Κωνσταντέλιας ξεκίνησε να ξεκινάει ως βασικός και φαντάζει δεδομένο πως θα μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα και είναι ένα ακόμη προσωπικό στοίχημα που θα κερδίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τους Τσαούση και Κουλιεράκη. Ήδη είχε αναδείξει έτσι και αλλιώς τους Λύρατζη και Τσιγγάρα, οπότε έχει αφήσει σημαντικό έργο ακόμη και εάν ο ΠΑΟΚ φέτος δεν... μπει πεντάδα. Ούτως ή άλλως διαθέτει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του, τα οποία λείπουν από αυτό του ΠΑΟΚ, οπότε έχει να προσφέρει αρκετά. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να βλέπει την ομάδα του να μην κάνει φέτος πρωταθλητισμό, ωστόσο χτίζει αρκετά πράγματα για τη νέα χρονιά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντέλιας μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει δώσει και μια ασίστ, αυτή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Έλληνας άσος έχει αυτή τη στιγμή αξία 400 χιλ. ευρώ και είναι δεδομένο πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αξίζει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ.! Μέσα σε όλα είναι και διεθνής με την εθνική Ελπίδων, μιας και φέτος είχε αγωνιστεί με την Πολωνία 71΄ ως αριστερός εξτρέμ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε κότσια να πει και μία αλήθεια ο Λουτσέσκου! 5-0 χωρίς Κοτάρσκι - Άλλα δεδομένα με Κωνσταντέλια

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags