Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Θέμα: Αυτά έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό η παρουσία Βέρμπιτς σε σχέση με τον Αϊτόρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 18:32:00

Η μεγάλη διαφορά Βέρμπιτς με Αϊτόρ - Γιατί η παρουσία του αλλάζει τον Παναθηναϊκό

Η μεγάλη διαφορά Βέρμπιτς με Αϊτόρ - Γιατί η παρουσία του αλλάζει τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βλέπει τον Βέρμπιτς να κάνει απανωτά τα δύο καλύτερά του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα, τη στιγμή που η ομάδα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ, τον χρειάζονταν πιο πολύ από ποτέ.

 

Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Μόνο κέρδη έχει να καταγράψει ο Παναθηναϊκός από το μαγικό βράδυ στο Πανθεσσαλικό. Από τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στον Βόλο, μέχρι το 10/10, την μπαλάρα και την πεντάρα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, οι Πράσινοι δεν έχουν να μετρήσουν ούτε ένα ψεγάδι. 

Την ίδια στιγμή, στο Τριφύλλι βλέπουν τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να κάνει απανωτά τα δύο καλύτερά του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα (σ.σ. αρχικά με Άρη και εν συνεχεία με Βόλο), τη στιγμή που η ομάδα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ, τον χρειάζονταν πιο πολύ από ποτέ.

Σε σχέση με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο Σλοβένος έχει εντελώς διαφορετική παρουσία. Κι ας καλύπτουν την ίδια θέση. Ο μεν Αϊτόρ έπαιζε πιο πολύ στη γραμμή, συνεργαζόταν από εκεί με τον Χουάνκαρ και γενικώς, έδινε πλάτος στην επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, συγκλίνοντας όταν έπρεπε να εκτελέσει ή για να δώσει μια τελική πάσα.

Αντίθετα, ο Βέρμπιτς βλέπουμε ότι προτιμά να βρίσκεται πιο κοντά στον Σπόραρ, λειτουργώντας περισσότερο σαν δεύτερος επιθετικός παρά σαν ακραίος. Έτσι, την υποστήριξη του Χουάνκαρ όταν ανεβαίνει από αριστερά αναλαμβάνει πλέον είτε ο Τσέριν (κυρίως), είτε ο Μπερνάρ αν δεν βρίσκεται πιο δεξιά για να ενισχύσει αντίστοιχα τον Παλάσιος. Βέβαια, να σημειώσουμε πως όσα αναφέρουμε, δεν μειώνουν στο ελάχιστο την τεράστια απώλεια του Αϊτόρ για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags