Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατριχίλα για ΠΑΟ - Τους έκανε να κλαίνε ξανά από χαρά - "Τρομάζει" την Ελλάδα η ομάδα του Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-29 22:44:00

Ανατριχίλα για ΠΑΟ - Τους έκανε να κλαίνε ξανά από χαρά - "Τρομάζει" την Ελλάδα η ομάδα του Ιβάν!

Ανατριχίλα για ΠΑΟ - Τους έκανε να κλαίνε ξανά από χαρά - "Τρομάζει" την Ελλάδα η ομάδα του Ιβάν!

Το "τρένο" του Παναθηναϊκού όχι απλώς δεν... κόβει πουθενά, αλλά με την εικόνα του εβδομάδα με την εβδομάδα τρομάζει όλο και περισσότερο τους άμεσους αντιπάλους του για το πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει από το Πανθεσσαλικό για τα όσα απίστευτα έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον Βόλο.

Βόλος - Παναθηναϊκός: Ό,τι και να πει κανείς για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είναι αδύνατο να περιγράψουν την πραγματικότητα που έζησαν, όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου στον Βόλο.

Και επισημαίνουμε την ημερομηνία, καθώς θα περάσει στην ιστορία με αυτό το 10/10 που πέτυχαν οι Πράσινοι. Ρεκόρ μοναδικό, που όπως είπε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, αποτελεί σφραγίδα για την ομάδα του.

Το πάρτι που στήθηκε σε γήπεδο και εξέδρα, ήταν άνευ προηγουμένου. Ένας κόσμος να δίνει ρεσιτάλ με την ατελείωτη στήριξή του και μια ομάδα στο χορτάρι να παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Το τελικό 5-1 μόνο ασύμβατο με τη συνολική εικόνα του αγώνα δεν ήταν.

Το Τριφύλλι έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, όταν όλοι πόνταραν ότι είχε έρθει η ώρα για την πρώτη απώλεια. Ατύχησαν, όμως, διότι αυτό το σύνολο που έχει χτίσει ο μέγας Γιοβάνοβιτς, έχει τον τρόπο να παίρνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ αυτό που θέλει. Έτσι έκανε και με τον Βόλο τώρα.

Την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε, ότι άπαντες στην ομάδα έδωσαν πίσω στον κόσμο τα Σαββατοκύριακά τους. Στην πράξη, έχουν πετύχει κάτι ακόμα σημαντικότερο. Έχουν κάνει τους φίλους του Παναθηναϊκού να κλαίνε από χαρά στις εξέδρες, όπως είδαμε με τα μάτια μας στο Πανθεσσαλικό! 

Ανατριχίλα, το συναίσθημα που κυριάρχησε στον Βόλο, για τον μεγάλο Παναθηναϊκό του Ιβάν και των ποδοσφαιριστών του. Τα καλύτερα, όπως έχουμε επαναλάβει τόσες φορές φέτος, δεν έρχονται απλά. Είναι ήδη εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέτη απόλαυση ο Παλάσιος! Μαγεία Μπερνάρ-Βέρμπιτς - Πόσο δίκιο έχεις ρε Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags