Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο +10 ο χειρότερος ΠΑΟ της χρονιάς - Απάντηση Μπρινιόλι σε Πασχαλάκη - Άλλη κλάση ο Σπόραρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 22:31:00

Στο +10 ο χειρότερος ΠΑΟ της χρονιάς - "Απάντηση" Μπρινιόλι σε Πασχαλάκη - Άλλη κλάση ο Σπόραρ!

Στο +10 ο χειρότερος ΠΑΟ της χρονιάς - "Απάντηση" Μπρινιόλι σε Πασχαλάκη -  Άλλη κλάση ο Σπόραρ!

Οι Πράσινοι στηρίχτηκαν σε δύο παίκτες και σε ένα πολύ κακό βράδυ τους, κατάφεραν να μην χάσουν και να διατηρήσουν τη βαθμολογική τους διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός από το 25΄ ήταν εμφανώς χειρότερος από τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπό του αγώνα, ωστόσο η κλάση του Μπρινιόλι και η ποιότητα του Σπόραρ του έδωσαν έναν πολύτιμο βαθμό.

Υπερπολύτιμο για την ακρίβεια, μιας και διατηρήθηκε το +10 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε να φορμαρίζεται στο αποψινό ματς και εν τέλει δεν κατάφερε να αποδράσει με το διπλό.

Ο Μπρινιόλι στο πρωτό μέρος είπε όχι σε ένα δυνατό σουτ του Χάμες, διορθώνοντας το λάθος του. Στη συνέχεια είπε ξανά όχι στον Μασούρα, λέγοντας δύο φορές όχι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Ιταλός έπιασε νωρίς δουλειά λέγοντας όχι στον Μπιέλ με την έναρξη του ματς στο δεύτερο μέρος, ενώ έκανε τρομερή διπλή απόκρουση στο 61΄ και στο 62΄ στις προσπάθειες των Μασούρα και Χάμες. Παρόλα αυτά ο Μπιέλ έδωσε... τέλος στην κυριαρχία του, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Σπόραρ για να αξιοποιήσει το ανόητο πέναλτι του Άβιλα!

Γενικά ο Μπρινιόλι βροντοφώναξε ότι αυτή τη χρονιά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λιγκ. Κάτι που αποτυπώνεται και από τα μόλις 4 γκολ που έχει δεχθεί σε 11 αγώνες.

Όσον αφορά τον Σπόραρ, ο Σλοβένος φορ έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν είναι ούτε Μακέντα, ούτε Καρλίτος. Είναι στράικερ επιπέδου Μπεργκ και κάνει τη μισή φάση γκολ. Αυτό έγινε και στο 76΄, ωστόσο στάθηκε άτυχος, μιας και ήταν για λίγο οφσάιντ.

Παρόλα αυτά στο 103΄ βρήκε την ψυχραιμία και έκανε ένα άπιαστο πέναλτι, αφήνοντας ως άγαλμα τον Πασχαλάκη. Ο Σπόραρ έχει ήδη βάλει μερικά σεντεροφορίσια γκολ και ο Παναθηναϊκός νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια με τον ίδιο στη θέση του στράικερ. Βέβαια τα εύσημα πρέπει να πάνε και στον Ιωαννίδη που κέρδισε το πέναλτι. 

Βέβαια οι Μπρινιόλι και Σπόραρ είναι αυτοί που... συνδυάστηκαν για να κρατήσει ο Παναθηναϊκός το +10 στο χειρότερο του φετινό ματς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στη Λεωφόρο με το πέναλτι του ΠΑΟ στο 98’ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό - Δείτε τη φάση! (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags