Παναθηναϊκός - Ένις Τσόκαϊ: Η... συνήθεια του Παναθηναϊκού ν' αναδεικνύει μόνιμα νέους πρωταγωνιστές φέτος, είναι κάτι που έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε αυτό το 11/12 του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα. Κάθε φορά που χρειάζεται το limit up από κάποιον παίκτη του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μ' ένα μαγικό τρόπο, το βρίσκει. Για την ακρίβεια δεν είναι μαγικός αυτός ο τρόπος, αλλά αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει με την ομάδα του στο Κορωπί.

Ο Ένις Τσόκαϊ λοιπόν γι' ακόμη μία φορά παίζοντας έστω λίγο στο Αγρίνιο, έδειξε ότι έχει πράγματα να δώσει στον Παναθηναϊκό και δεν θ' αργήσει η στιγμή, που θα πάρει κι εκείνος την ευκαιρία του από τον προπονητή του. Ο Αλβανός χαφ πέρασε στο ματς με τον Παναιτωλικό ως αλλαγή μετά το 80' στη θέση του Σπόραρ, βάζοντας τα πόδια του... στη φωτιά, πέφτοντας σε τάκλιν και δίνοντας μάχες σε κάθε μπαλιά.

Εκτός του ότι είναι κάτι παραπάνω από συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα στον άξονα, στο μικρό του δείγμα μέχρι στιγμής φαίνεται επίσης πως έχει πολύ καλή πάσα και γενικώς, καλή τεχνική με την μπάλα στα πόδια του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια τον Τσόκαϊ και όσο έχει αγωνιστεί, δεν υπάρχει φορά που να μην έχει προσπαθήσει να δώσει πράγματα στους Πράσινους. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και, ανεξαρτήτως των μεταγραφών που θα γίνουν τον Γενάρη, η ώρα του να πάρει μαζεμένο και παραπάνω χρόνο ο Τσόκαϊ θα έρθει σύντομα. Όπως, αντίστοιχα, έγινε στο ξεκίνημα και με τον Τσέριν.