Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Αναστασιάδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-20 19:55:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Αναστασιάδη

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Αναστασιάδη

Συνέντευξη έδωσε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε σχετικά με την ενεργοποίηση του Άγγελου Αναστασιάδη και το τι πρέπει να αναλάβει υπ' ευθύνη του.

Κούλης Αποστολίδης: Την δική του άποψη για την συμμετοχή του Άγγελου Αναστασιάδη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” από την “Βεργίνα Τηλεόραση”.

-“Τον Άγγελο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, ήμασταν συμπαίκτες, είμαστε φίλοι και πιστεύω και ελπίζω παράλληλα, ότι ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνο να παρακολουθεί πώς θα κατασκευαστεί το αθλητικό κέντρο που θα χτίσει ο ΠΑΟΚ, γιατί μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένο πόστο την ομάδα. Δεν θα είναι προπονητής, γιατί το δήλωσε, αλλά μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα εφαρμόζει τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, την οποία θα ακολουθούν προπονητές και αθλητικοί διευθυντές που θα έρχονται. Ξέρει ποσόδφαιρο, ξέρει τα πάντα γύρω από την οργάνωση, τη στελέχωση ενός αγωνιστικού τμήματος, για τις μεταγραφές, άρα δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανένας και το πιο σημαντικό για μένα: Είναι έντιμος! Αυτά όλα δείχνουν ότι ο ρόλος του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να είναι γύρω από το αγωνιστικό τμημα, για να ενημερώνεται σωστά ο πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης”.

Για τον Άγγελο και τον ΠΑΟΚ:Έχει αφιερώσει τη ζωή του στον ΠΑΟΚ, είναι ποδοσφαιράνθρωπος και έχει γνώσεις ποδοσφαίρου, άρα συγκεντρώνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία γι αυτή τη θέση, αυτό το ρόλο, ενώ θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε διοικητικό συμβούλιο, τουλάχιστον δυο άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο, άρα η ειδικότητα του συμβούλου σε θέματα αρμοδιότητας προπονητή και αθλητικού διευθυντή είναι πολύ σημαντικός και αυτόν τον ρόλο πρέπει να έχει ο Αναστασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια ακαδημία από την οποία βγάζει παίκτες, γιατί επενδύει πολλά χρήματα ο μεγαλομέτοχος, θα πρέπει να εκμεταλλευθούν αυτό υο υλικό και να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ με ελληνόπουλα και προερχόμενους από τις υποδομές του, για την απόκτηση DNA ΠΑΟΚ”, είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags