Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νίκολας Κουαλιάτα: Καλοκαιρινή μεταγραφή που απογοήτευσε ετοιμάζεται να επανεμφανίσει ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-12 16:51:00

Καλοκαιρινή μεταγραφή που απογοήτευσε ετοιμάζεται να επανεμφανίσει ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Καλοκαιρινή μεταγραφή που απογοήτευσε ετοιμάζεται να επανεμφανίσει ο Λουτσέσκου!

Το καθοριστικό του στοιχείο είναι να έχει ελεύθερο ρόλο κι αν το έχει αυτό θα μπορέσει να αποδώσει και να δείξει το ταλέντο του. Θα καταφέρει να τον "ξεκλειδώσει" ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ - Νίκολας Κουαλιάτα: Σταδιακά, όλα τα καλοκαιρινά αποκτήματα του ΠΑΟΚ μπαίνουν στο νόημα όλων όσων θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο. Το επόμενο στοίχημα του Ρουμάνου προπονητή είναι να βάλει στο γκρουπ και τον Νίκολας Κουαλιάτα. Ήδη, ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει την όλη διαδικασία για να το πετύχει και αυτό.

Ο Κουαλιάτα ήταν από τις βασικές μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Μπότο προσπάθησε να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη από τον Ιανουάριο του 2022, όμως η Μοντεβιδέο δεν ήθελε να τον παραχωρήσει λόγω των υποχρεώσεών της στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Αγωνιστικά, ο Ουρουγουανός μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και ως δεύτερος φορ. Το στυλ του Κουαλιάτα ταιριάζει σε μεγάλη ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Το καθοριστικό του στοιχείο είναι να έχει ελεύθερο ρόλο κι αν το έχει αυτό θα μπορέσει να αποδώσει και να δείξει το ταλέντο του. Αυτό συνιστά κι ένα από τα βασικά στοιχεία, έτσι ώστε να τον "ξεκλειδώσει" ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags