Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι Άραβες "πληρώνουν" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ο… Νάρεϊ του Ιανουαρίου - Πωλείται 11αδατος άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 23:04:00

Οι Άραβες "πληρώνουν" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ο… Νάρεϊ του Ιανουαρίου - Πωλείται 11αδατος άσος!

Οι Μιχείες
Οι Άραβες "πληρώνουν" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ο… Νάρεϊ του Ιανουαρίου - Πωλείται 11αδατος άσος!

Ποιος έρχεται στην Τούμπα, το κόστος της συμφωνίας και η καραμπόλα. Πώς ο Δικέφαλος θα καταφέρει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Φάμπιο Μαρτίνς, πώς θα γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά και ποιος θα... αποχωρήσει μετά την άφιξή του.

O ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως στα μεταγραφικά ακούγεται λιγότερο από κάθε άλλη ομάδα της Big 5. Ίσως γιατί ψάχνεται και πολύ λιγότερο. Σύντομα όμως, μια υπόθεσή του αναμένεται να έχει...happy end!

>>> O "δικέφαλος" που έχει συνηθίσει σε μεταγραφικά σήριαλ, αν θυμηθούμε το καλοκαιρινό με πρωταγωνιστή τον Κάλεντ Νάρει, πάλι σε ένα τέτοιο χειμερινό, έμπλεξε το οποίο μετράει αντίστροφα πριν από το...φινάλε του.

>>> Ο... Νάρει του Ιανουαρίου, λοιπόν, θα λέγεται... Φάμπιο Μαρτίνς!! Γιατί η στήλη ...έμαθε πως θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις στην ιστορία αυτή. Με το που θα ολοκληρωθεί ο Δεκέμβριος και το... 2022.

>>> Ο Φάμπιο Μαρτίνς μπορεί από 21 Σεπτεμβρίου να έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα, αλλά το κλαμπ του Αμπού Ντάμπι συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τον Πορτογάλο εξτρεμ. Μέχρι να βρει την νέα του ομάδα...

>>> Πόσα ... σκάνε οι Άραβες στον Φάμπιο Μαρτίνς στο τέλος κάθε μήνα; 170.000 ευρώ!! Δηλαδή μπορεί ο Πορτογάλος να συμπληρώνει 4 μήνες στο...ποδοσφαιρικό ταμείο ανεργίας αλλά θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 680.000 ευρώ!

>>> Ο Λουτσέσκου θέλει τον Φάμπιο Μαρτίνς, το ίδιο και ο Μπότο αλλά οι διαπραγματεύσεις που κρατάνε περίπου 1,5 μήνα δεν έχουν - ακόμη - deal done. Και ο λόγος είναι πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό...

>>> Πόση ήταν η διαφορά αυτών που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ (6φηψιο ποσο ετησίως) με αυτά που ζητάει ο Φάμπιο Μαρτίνς (7ψηφιο ποσό); Κάτι παραπάνω απο το μηνιάτικο που η Αλ Ουάχντα συνεχίζει να πληρώνει στον κατά τα άλλα ελεύθερο Φάμπιο Μαρτίνς!!

>>> Σε ελεύθερη μετάφραση: όσο ο Φάμπιο Μαρτίνς... καθυστερεί την συμφωνία τόσο... καλύπτεται η οικονομική διαφορά. Με τα λεφτά της Αλ Ουάχντα...

>>> Η πιάτσα agents ξέρει και λέει πως ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει στην αγορά για άλλον παίκτη και περιμένει τον Φάμπιο Μαρτίνς, όπως και ο Πορτογάλος εξτρεμ έχει στα χέρια του την βελτιωμένη επίσημη προσφορά του ΠΑΟΚ δεν έχει πει ακόμη το "ναι" αλλά δεν ψάχνει κιόλας αλλού, δεν προτείνεται σε άλλη ομάδα. Όπως δεν έχει κι άλλη πρόταση!

>>>  Στο δια ταύτα: ο ΠΑΟΚ και ο Φάμπιο Μαρτίνς αργά αλλά ...σταθερά οδεύουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί λίαν προσεχώς αλά...Νάρει.

>>> Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι ένας ποιοτικός μεσοεπιθετικός, που καλός στο  ένας εναντίον ενός,  με ασίστ και γκολ. Μπορεί στο δεδομένο τάιμινγκ και στις θέσεις του ο ΠΑΟΚ να έχει τον Μουντιαλικό Ζίφκοβιτς, τον Νάρει και το super talent Κωνσταντέλια που έχει αρπάξει για τα καλά την ευκαιρία, αλλά η προσθήκη του Φάμπιο Μαρτίνς μπορεί να κάνει πιο εύκολα μελλοντικά (είτε τον Γενάρη, περίπτωση Ζίφκοβιτς, είτε το καλοκαίρι) την πώληση ενός εκ των τριών...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουάρντα για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πλακώθηκε" και φεύγει από Κύπρο - Μεταγραφή σε τιμή ευκαιρίας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags