Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρόντινει για τη θέση του δεξιού μπακ και βάσει του μέχρι τώρα σχεδιασμού, ως εναλλακτική του Βραζιλιάνου ο Μίτσελ υπολογίζει τον Μάριο Βρουσάι και τον Θανάση Ανδρούτσο.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού είναι και η προώθηση ενός ποδοσφαιριστή από την ομάδα Β για τη συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τον 21χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ, Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κερδίζει πόντους για να ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα.



Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει σε επίπεδο ακαδημιών στον Νίκολιτς, όταν τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2019 από την Mladost Kakanj της Βοσνίας. Έκτοτε συνέχισε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της πατρίδας του για δύο σχεδόν χρόνια, ενώ στη συνέχεια ξανά με τη μορφή δανεισμού, πήγε αρχικά στη σερβική Radnicki Nis και εν συνεχεία στην Κρήτη για λογαριασμό των Χανίων.

Φέτος, με τον Ολυμπιακό Β ο Νίκολιτς κάνει μία γεμάτη χρονιά, έχοντας συγκεκριμένα 4 συμμετοχές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μόνο ένα ήταν το παιχνίδι που μπορούσε να παίξει (σ.σ. με το Αιγάλεω) και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Η αξιολόγηση πάντως του Νίκολιτς από τον Μίτσελ, επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ισπανό να δουλεύει πάρα πολύ στου Ρέντη και να ψάχνει λύσεις τόσο από τη δεύτερη ομάδα όσο και από την ακαδημία. Έτσι άλλωστε ανακάλυψε τον Ντόι και ξεχώρισε τον Νταμπό, που πήρε μαζί του και στην προετοιμασία.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έξαλλος Μαρινάκης, βάλλεται πανταχόθεν - Μαζί με Μέσι ο Φορτούνης - Έχει… αβάντες ο Παναθηναϊκός"