Το χειρότερο δυνατό φινάλε θα έχει η καριέρα του Σελίμ Αμαλά στην Σταντάρ Λιέγης, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Πιερ Λοχτ, αποφάσισε να μην ξαναγωνιστεί ο διεθνής Μαροκινός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμαλά ήταν βασικός σε τέσσερα παιχνίδια Μουντιάλ με το τρομερό Μαρόκο στο Κατάρ και συμμετείχε στις ιστορικές νίκες κόντρα σε Ισπανία και Πορτογαλία. Ο λόγος που έμεινε εκτός ομάδας στους Βέλγους, ήταν διότι αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι και γι' αυτό ο επικεφαλής της ομάδας αποφάσισε, τόσο εκείνος όσο και ακόμα τρεις συμπαίκτες του, να προπονούνται πλέον με τη β' ομάδα.

"Δεν θα κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την εμπορική αξία των παικτών που θα φύγουν ως ελεύθεροι. Δεν θα κάνουμε τη βρώμικη δουλειά για άλλες ομάδες. Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να τους αφήσουμε να αγωνιστούν, αλλά θα έστελνε επικίνδυνο μήνυμα. Το να αποδεχθούμε ότι μπορούν να αγωνιστούν και μετά να φύγουν ως ελεύθεροι θα είναι ο θάνατος του συλλόγου", υποστήριξε ο πρόεδρος της Σταντάρ μιλώντας στην Het Laatste Niews.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αμαλά είχε προταθεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ από Ολυμπιακό - Ξεκάθαρο πλέον το φαβορί για τον Ισπανό!