Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ από Ολυμπιακό - Ξεκάθαρο πλέον το φαβορί για τον Ισπανό
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 18:52:00

Κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ από Ολυμπιακό - Ξεκάθαρο πλέον το φαβορί για τον Ισπανό!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ από Ολυμπιακό - Ξεκάθαρο πλέον το φαβορί για τον Ισπανό!

Ο εξτρέμ των Πράσινων από 1/1 μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει! Άνθρωπος των Πειραιωτών μάλιστα έκανε κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ, προκειμένου να τα πουν για τον Ισπανό. Ο Παναθηναϊκός όμως παραμένει ή όχι το φαβορί; Απαντήσεις παρακάτω στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog.

Παναθηναϊκός: Μετά τις υπογραφές με Μπαρτ Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ, η ανανέωση του Αϊτόρ είναι η επόμενη μεγάλη και βασική προτεραιότητα για το Τριφύλλι, ανεξαρτήτως φυσικά του σοβαρού τραυματισμού με τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Ισπανός στο ματς με τον Άρη.

Σε αντίθεση με το τι έκανε συνήθως σε ζητήματα επεκτάσεων, αυτή τη φορά το κλαμπ απέδειξε χαρακτηριστικά και στις περιπτώσεις Σένκεφελντ-Ρούμπεν, πως θέλει να δώσει τα χέρια όσο το δυνατόν νωρίτερα με τους παίκτες, που επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της διοίκησης είναι να παραμείνουν κάτοικοι Λεωφόρου. Το ίδιο ισχύει και με τον Αϊτόρ λοιπόν.

Πρόσφατα, υπήρξαν σενάρια τα οποία έκαναν λόγο για ματιές του Ολυμπιακού προς τον 26χρονο άσο. Όντως, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών έκανε κρούση στον μάνατζερ του Αϊτόρ, προκειμένου να μιλήσουν και να βολιδοσκοπήσουν τις πιθανότητες να συνεργαστούν. Ωστόσο, το ρεπορτάζ μας αναφέρει ξεκάθαρα το εξής: Ο Παναθηναϊκός ήταν και παραμένει το φαβορί για να υπογράψει τον Αϊτόρ! Και ο ίδιος θέλει να μείνει με τον ρόλο που έχει και ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να κάνει οικονομικά την υπέρβαση, έτσι ώστε να τον κρατήσει. Επομένως και σε αυτή την υπόθεση, οι Πράσινοι κρατούν την τύχη στα δικά τους χέρια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" παίκτη 5 εκατ. για τον χαρακτήρα ο Αλμέιδα - Μπλόφα Καρυπίδη, μόνο Ολυμπιακό ο Μαντσίνι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags