Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα πρωταθλήματα θέλουν και να σηκώνεις κεφάλι όταν έρχονται τα ζόρια - Μεταγραφές... χθες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 00:15:00

Τα πρωταθλήματα θέλουν να σηκώνεις κεφάλι στα ζόρια - Μεταγραφές χθες - Μισός τίτλος στη Φιλαδέλφεια

Τα πρωταθλήματα θέλουν να σηκώνεις κεφάλι στα ζόρια - Μεταγραφές χθες - Μισός τίτλος στη Φιλαδέλφεια

Η αποτυχία στη Νίκαια μπορεί τελικά να κάνει καλό στο Τριφύλλι! Να τον βγάλει από το comfort zone, από την άνεση την οποία του εξασφάλιζε η μεγάλη απόσταση από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ιωνικός - Παναθηναϊκός: Κατ' αρχάς, ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Όσο μεγάλη κι αν είναι η απογοήτευση από την όντως απαράδεκτη γκέλα στη Νίκαια, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές από αυτήν εδώ τη γωνιά, όποιος νομίζει ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται με... περιπάτους, μάλλον κάτι δεν είχε καταλάβει καλά τόσο καιρό.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στη Νίκαια, έδειξε μία χαλαρότητα σαν να μην τον ένοιαζε να πετύχει δεύτερο γκολ και ως συνήθως, εκεί είναι που θα την πληρώσεις, εκεί θα την πατήσεις. Αυτή η αποτυχία μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα. Να την βγάλει από το comfort zone, από την άνεση την οποία της εξασφάλιζε η μεγάλη απόσταση από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τα πρωταθλήματα, άλλωστε, θέλουν και να σηκώνεις κεφάλι όταν έρχονται τα ζόρια. Αυτό καλούνται να κάνουν τώρα ο Γιοβάνοβιτς κι οι παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, επειδή όπως λέμε τα καλά έτσι πάντα θα είμαστε εδώ για ν' αναφέρουμε και τα στραβά, ο Παναθηναϊκός δεν φωνάζει απλά, "ουρλιάζει" για μεταγραφές. Όχι σήμερα, χθες! Ο Ιβάν δεν είχε ουσιαστικά άλλη αλλαγή να κάνει πλην των Κουρμπέλη - Σπόραρ και φυσικά, δεν είχε τίποτα το αναπάντεχο να επιδείξει όταν το χρειαζόταν. Μπορεί να έχει βγει στο κλαμπ το να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να κάνει τις προσθήκες που χρειάζεται. Αυτή τη φορά, όμως, τα πάντα πιέζουν. Ο χρόνος, ο πρωταθλητισμός, το πρόγραμμα. 

Στις 8 Ιανουαρίου οι Πράσινοι παίζουν... μισό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Και μέχρι τότε, αρχές του νέου έτους δηλαδή, ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Είναι κρίμα η φετινή προσπάθεια να πάει στράφι, χωρίς βέβαια να λέμε φυσικά ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί επειδή χάθηκαν δύο βαθμοί με τον Ιωνικό. Πλέον ωστόσο πρέπει να υπάρχει άμεση αντίδραση στη συνειδητοποίηση, πως το ρόστερ της ομάδας πρέπει να μεγαλώσει ποιοτικά και ποσοτικά. Ειδικά μεσοεπιθετικά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Αλαφούζου για... δώρο σε Ιβάν - Βρήκε παίκτη στη Νορβηγία ο ΠΑΟ - Έρχεται και ο Πούχατς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags