Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πούχατς, Κάουλι, και στόχος από τη Νορβηγία
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-21 17:38:00

Υπέρβαση Αλαφούζου για... δώρο σε Ιβάν - Βρήκε παίκτη στη Νορβηγία ο ΠΑΟ - Έρχεται και ο Πούχατς!

Υπέρβαση Αλαφούζου για... δώρο σε Ιβάν - Βρήκε παίκτη στη Νορβηγία ο ΠΑΟ - Έρχεται και ο Πούχατς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πολωνός αριστερός μπακ ήδη προβάρει τα πράσινα, ενώ φαίνεται πως οι Πράσινες ματιές για παίκτη από το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι έντονες.

Παναθηναϊκός: Τα ονόματα των Πούχατς και Κάουλι μονοπωλούν (και όχι αναίτια) το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στον Παναθηναϊκό. 

Για τον πρώτο, οι Πράσινοι φαίνεται πως διεκδικούν τον δανεισμό του από την Ούνιον Βερολίνου, στηριζόμενοι στην επιθυμία του Πολωνού αριστερού μπακ να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε σχέση με το βιώνει τώρα στην Bundesliga. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πούχατς ήδη προβάρει τα πράσινα! Οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, όπως έχουμε επαναλάβει, έχει το Τριφύλλι και στην υπόθεση Κάουλι Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος θέλει σαν... τρελός Παναθηναϊκό, στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ταιριάζει απόλυτα ο 27χρονος επιτελικός χαφ, επομένως και εδώ θα ασκηθεί πίεση στην Λουντογκόρετς για να συναινέσει στη μεταγραφή. Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να τελειώσει μία μεταγραφή που ο Ιβάν την θέλει πολύ. Γι' αυτό και προκύπτει αισιοδοξία πως το deal, αργά ή γρήγορα, θα κλείσει.

Πάμε τώρα σε κάποιες νέες πληροφορίες. Στις "κεραίες" του Sportdog έφτασε η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται, έντονα, για ακόμη έναν μεσοεπιθετικό παίκτη στη Νορβηγία. Ειδικότερα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μία από τις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε για την ώρα, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει να είναι από τις πρώτες της λίστας Γιοβάνοβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" Μαντσίνι με ΠΑΟ - Παίκτη του ΠΑΟΚ θέλει ο Μιλόγεβιτς - Ανανεώνει με αύξηση άσος της ΑΕΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags