Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Αποκάλυψη-βόμβα για Σένκεφελντ - Ήρθε "χρυσή" πρόταση από Εμιράτα - Ξεκάθαρος σε Αλαφούζο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 17:35:00

Αποκάλυψη-βόμβα για Σένκεφελντ - Ήρθε "χρυσή" πρόταση από Εμιράτα - Ξεκάθαρος σε Αλαφούζο!

Αποκάλυψη-βόμβα για Σένκεφελντ - Ήρθε "χρυσή" πρόταση από Εμιράτα - Ξεκάθαρος σε Αλαφούζο!

Πολλά εκατομμύρια στον στόπερ του Παναθηναϊκού από ομάδα έκπληξη. Πότε ήρθε η μεγάλη προσφορά, γιατί απέδειξε πως είναι επαγγελματίας και ότι... γουστάρει το Τριφύλλι και οι συζητήσεις του με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Τόσο γρήγορη επιβεβαίωση ούτε εμείς δεν περιμέναμε. Λίγες μόνο ώρες αφότου το Sportdog σας μετέφερε το ρεπορτάζ ότι καθόλου υπερβολικές απαιτήσεις δεν θα έχει ο Σένκφελντ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο Ολλανδός ανανέωνε επίσημα τη συνεργασία του με το Τριφύλλι μέχρι το 2025! Καλύτερη είδηση μετά το deal με Πέρεθ, δεν θα μπορούσε να υπάρχει.

Κι εδώ αφού όλα πήγαν καλά, ας αποκαλύψουμε και μερικά πράγματα από το παρασκήνιο της υπόθεσης. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή στον εκπρόσωπό του, ότι θέλει να μείνει και συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και ποτέ τα χρήματα που θα ζητούσε, δεν θα ήταν παράλογα. Αυτά που άξιζε ως ο καλύτερος στόπερ της ομάδας πληρώθηκε και πρέπει να αναφέρουμε, εν προκειμένω, και την ξεκάθαρη στάση του Γιάννη Αλαφούζου να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα θετικά η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτό που δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, είναι ότι ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ στα Εμιράτα, όπου του έστρωναν "χαλί" εκατομμυρίων. Εκεί όμως ο Σένκεφελντ δεν σκέφτηκε ποτέ να μπει στον πειρασμό, από τη στιγμή που πρώτη του επιλογή ήταν πάντα ο Παναθηναϊκός. Και προς τιμήν του δεν χρησιμοποίησε ούτε στιγμή την ιλιγγιώδη αυτή πρόταση, για να ανεβάσει αντίστοιχα την προσφορά του Τριφυλλιού. Respect στον παίκτη, σε μια εποχή που τα μάτια μας έχουν δει κατά καιρούς πολλά.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μπέος για Λεωφόρο - Κίνηση που "τινάζει στον αέρα" το ελληνικό ποδόσφαιρο - "Γκολ οφσάιντ"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags