Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό πήγε Ρέντη ο Μοντέστο - Επιστρέφει με... δύο παίκτες στην Ιταλία - Σενάριο για Γκίτκαϊερ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-30 19:24:00

Γι’ αυτό πήγε Ρέντη ο Μοντέστο- Επιστρέφει με... δύο παίκτες στην Ιταλία-Σενάριο για Γκίτκαϊερ (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό πήγε Ρέντη ο Μοντέστο- Επιστρέφει με... δύο παίκτες στην Ιταλία-Σενάριο για Γκίτκαϊερ (Vid)

Φήμες για δύο 11αδατες αποχωρήσεις και μεταγραφή Δανού επιθετικού! Πώς η Μόντσα μπορεί να... βοηθήσει τους Πειραιώτες τόσο να αδειάσουν το ρόστερ τους όσο και να βρουν το γκολ που λείπει πάρα πολύ από την ομάδα του Μίτσλε.
 

Ολυμπιακός: Συναγερμός σήμανε στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων με την παρουσία τού Φρανσουά Μοντέστο στου Ρέντη, καθώς οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν τι ήθελε στην Ελλάδα ο Κορσικανός και, μάλιστα, γιατί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Αρχικά να ενημερώσουμε ότι ο Μοντέστο ναι μεν αποχώρησε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κόψει δεσμούς με τον σύλλογο και τη χώρα μας. Αρχικά γιατί εδώ μένει η οικογένειά του, που δεν τον έχει ακολουθήσει στην Ιταλία. Άρα η έλευσή του στην Ελλάδα είναι τακτική. Επίσης, δεν έχει πάψει ποτέ να μιλάει ακόμα και στο πιο υψηλό επίπεδο με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων. Που ακόμα τον συμβουλεύονται για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Οπότε ο λόγος που ο Μοντέστο ήρθε στην Ελλάδα ήταν για να δει την οικογένειά του (μάλιστα ήδη έχει αναχωρήσει ξανά για την Ιταλία) και με την ευκαιρία πέρασε και από του Ρέντη για να μιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσε, βέβαια, να υποστηρίξει κάποιος ότι όλα αυτά θα ήταν μια χαρά, αν δεν υπήρχε τετ α τετ για αρκετή ώρα με τον Μίτσελ. Και η αλήθεια θα ήταν κάπου στη μέση. Γιατί στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχει υλικό που ο Μοντέστο γνωρίζει καλά (από τον Σισέ μέχρι τον Μπα) και ο Κορσικανός θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να φέρει μια καλή πρόταση από την Μόντσε.

Γιατί και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του Σισέ, όπως και του Μαντί Καμαρά, άσχετα αν δεν είχε προχωρήσει η συμφωνία. Μάλιστα, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι και στη μετακίνηση του Καμαρά στη Ρόμα ο Μοντέστο είχε βοηθήσει με τον τρόπο. Με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, το ερχόμενο καλοκαίρι, να τριγήσει τους καρπούς αυτής της συμφωνίας.

"Έτσι μπορεί να πάει στη Μόντσα ο Σισέ - Θέλουν τον Ρέαμπτσιουκ - Αυτός θα μπορούσε να έρθει από Ιταλία"

"Λόγω των καλών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μοντέστο, μπορεί να γίνει. Μπορεί να σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση ο Μοντέστο. Βέβαια μεσούσης τής σεζόν δεν αποκλείεται να προωθηθεί η λύση να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Η Μόντσα θέλει στόπερ βέβαια, δεν έχει από τις καλύτερες άμυνες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός;

"Σαφώς και μπορούν να δώσουν χρήματα αν χρειαστεί. Απλά για να συμπληρώσω το ρεπορτάζ να πω ότι ο Ρέαμπτσιουκ είναι, κυρίως στη λίστα της Μόντσα. Αυτόν γράφουν στην Ιταλία".

Θεωρείς ότι μπορεί να έρθει παίκτης από την Μόντσα στον Ολυμπιακό; Δηλαδή να γίνει αντίστροφη διαδρομή;

"Ο Κρίστιαν Γκίτκαϊερ, ο 32χρονος Δανός επιθετικός του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι θα μπορούσε να φύγει υπό προϋποθέσεις τον χειμώνα. Για εξτρέμ η Mόντσα στηρίζεται στο ιταλικό στοιχείο, δε νομίζω ότι μπορεί να φύγει κάποιος εξτρέμ για να έρθει Ολυμπιακό. Στόπερ δεν το συζητώ γιατί έτσι κι αλλιώς ψάχνει για να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα για Λοκαντία - "Βέγκχορστ" με 62 γκολ, 39 ασίστ - Διαπραγματεύσεις με Τζαχανμπανκς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags