Παναθηναϊκός: Οι πληροφορίες που ήρθαν χθες (1/1) από το Μεξικό φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, με τον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς να έχουν ως πρώτη επιλογή τους για τα άκρα τον Αντούνα.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με χρηματιστηριακή αξία 4 εκατ. ευρώ, που εφόσον έρθει έχει όλες τις προοπτικές για να κάνει τη διαφορά. Το Τριφύλλι συζητά την κανονική μεταγραφή του παίκτη, για την επίτευξη της οποίας θα πρέπει να δαπανηθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. πάνω από τρία). Επειδή πάντως η ομάδα τον θέλει πολύ, δεν πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο δανεισμού με υψηλή ρήτρα αγοράς (ενδεχομένως και υποχρεωτική) για το καλοκαίρι.

Μεγάλος σύμμαχος των Πράσινων είναι ο ίδιος ο Μεξικανός, που βλέπει τον Παναθηναϊκό σαν την ιδανική ευκαιρία μα επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και την ολλανδική Γκρόνινγκεν.

Η ενασχόληση με τον Αντούνα δεν μειώνει ταυτόχρονα το ενδιαφέρον για Κάουλι. Όπως σας μεταφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του Sportdog, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει στην κορυφή της λίστας του τον Βραζιλιάνο της Λουντογκόρετς. Ωστόσο, επειδή πάνω από τα 2.5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως δεν θέλει για την ώρα να ανεβεί το κλαμπ, ακολουθεί μια τακτική αναμονής για να πέσουν κάπως οι απαντήσεις της Λουντογκόρετς και να γίνει στα μέτρα του το deal.