Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι "τελικοί" του ΠΑΟ το 2023 - Οι επόμενες δύο μεταγραφές - "Deadline" με Κάουλι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-01 17:33:00

Οι πρώτοι "τελικοί" του ΠΑΟ το 2023 - Οι επόμενες δύο μεταγραφές - "Deadline" με Κάουλι!

Οι πρώτοι "τελικοί" του ΠΑΟ το 2023 - Οι επόμενες δύο μεταγραφές - "Deadline" με Κάουλι!

Ενώ το αγωνιστικό πιέζει, την ίδια στιγμή τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Πούχατς ήδη ντύθηκε στα πράσινα, όμως είναι δεδομένο ότι χρειάζονται κι άλλες κινήσεις ανάλογου επιπέδου με τον Πολωνό.

Κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι η πρώτη εβδομάδα του 2023 για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέχει δύο συνεχόμενα ματς από τις νίκες (σ.σ. ισοπαλίες με Ιωνικό - ΟΦΗ) και την Τρίτη (3/1) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Εκεί, όπου φυσικά οτιδήποτε άλλο πλην του τριπόντου, θα ισοδυναμεί με... καταστροφή.

Φυσικά, αμέσως μετά έρχονται τα πραγματικά δύσκολα, καθώς την Κυριακή (8/1) οι Πράσινοι δίνουν τον μέχρι τώρα σημαντικότερο αγώνα της σεζόν, με την φορμαρισμένη ΑΕΚ στην OPAP Arena. Αν ο Παναθηναϊκός δεν χάσει ή ακόμα καλύτερα εφόσον κερδίσει την Ένωση στο αθηναϊκό ντέρμπι, τότε το αβαντάζ του στη μάχη του πρωταθλητή θα είναι μεγάλο. Ειδάλλως, η ΑΕΚ θα πλησιάσει στον πόντο και θα φαντάζει εκείνη πια ως φαβορί.

Ενώ το αγωνιστικό πιέζει, την ίδια στιγμή (πρέπει να) τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Πούχατς ήδη ντύθηκε στα πράσινα, όμως είναι δεδομένο ότι χρειάζονται κι άλλες κινήσεις ανάλογου επιπέδου με τον Πολωνό. Μίνιμουμ ένας εξτρέμ και ένας δημιουργικός χαφ.

Όσον αφορά τον Κάουλι τα πράγματα έχουν παγώσει κάπως, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν προτίθεται ν' ανεβάσει την προσφορά του πάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Επομένως είτε πρέπει να προχωρήσει άλλη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στο Τριφύλλι, είτε να φτάσουν στα 3 εκατ. ευρώ που ζητά η Λουντογκόρετς για τον Βραζιλιάνο. Εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags