Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!
Μπάσκετ
| 2023-01-01 13:00:00

Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!

Sportdog Team
Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μετά το κάζο του αιώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Παπαγιάννης βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο βγήκε σαν αρχηγός να μιλήσει μαζί τους. Απογοητευμένος ο διεθνής σέντερ.

 

Αν κάποιοι στον Παναθηναϊκό νομίζουν ότι η αυστηρότητα των αποφάσεων θα εξαντληθεί σε Ράντονιτς και Πεδουλάκη είναι γελασμένοι.

Αυτή τη στιγμή στον Εξάστερο δεν μένουν εκτός κάδρου ούτε οι παίκτες. Συγκεκριμένα "σύννεφα" υπάρχουν μεταξύ άλλων για τους δύο Λιθουανούς, Γκριγκόνις και Γκουντάιτις. Ο πρώτος μοιάζει εντελώς εκτός εαυτού, με τον Ράντονιτς να μην του έχει δώσει τον παραμικρό ρόλο στο ροτέισον. Και μιλάμε για έναν αθλητή που παίρνει κοντά στις 900 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Από την άλλη, ο Γκουντάιτις προσπαθεί μεν, αλλά έχει εικόνα αθλητή λίγο πριν... αποσυρθεί. Πολύ αργός, ούτε να ποστάρει δεν μπορεί με συνέπεια πια. Η αναφορά στους παίκτες γίνεται, διότι είναι δεδομένο ότι μεταβολές θα υπάρξουν και στο ρόστερ, μπας και προλάβει να σωθεί κάτι από τη φετινή χρονιά.

Γιώργος Παπαγιάννης: Απογοητευμένος ο αρχηγός

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο Παπαγιάννης είχε τη μέγιστη τιμή να χριστεί αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Παπαπέτρου το περασμένο καλοκαίρι για την Παρτιζάν. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά την ιστορική συντριβή από τον Ολυμπιακό, ο διεθνής σέντερ κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο τη μεγάλη ευθύνη του αρχηγού σε αυτό το κλαμπ.

Ως όφειλε βγήκε και μίλησε στον κόσμο, αλλά αυτό δεν κρύβει την πραγματικότητα. Ο Big-Papa είναι απογοητευμένος! Απογοητευμένος για την εικόνα και την πορεία της ομάδας, από τις εμφανίσεις του φέτος. Και φυσικά, η δυσχερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κάνει ακόμα δυσκολότερη την ανανέωσή του! Δεν λέμε ότι θα φύγει ντε και καλά, αλλά ό,τι συμβαίνει δρα επιβαρυντικά στο σενάριο παραμονής του και μετά το τέλος της σεζόν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags