Facebook Pixel Άλαν Πάρντιου: Ξέρει τον τρόπο ο Πάρντιου - Αυτό είναι το βασικό για να φύγει ο Άρης νικητής από την Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 22:54:00

Ξέρει τον τρόπο ο Πάρντιου - Αυτό είναι το βασικό για να φύγει ο Άρης νικητής από την Τούμπα

Sportdog Team
Ξέρει τον τρόπο ο Πάρντιου - Αυτό είναι το βασικό για να φύγει ο Άρης νικητής από την Τούμπα

Ο Βρετανός τεχνικός των Κίτρινων μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στον τρόπο που η ομάδα του θα φύγει νικήτρια.

Άλαν Πάρντιου: Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη σύγκριση με τα παιχνίδια που έχει παίξει στην Αγγλία, τον Λουίς Πάλμα και τον Νταρίντα μίλησε ο προπονητής των Κίτρινων στην κάμερα της NOVA και απάντησε σχετικά και με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

«Στην Αγγλία το ονομάζουμε ντέρμπι και προσωπικά έχω παίξει αρκετά. Προφανώς καταλαβαίνω την πίεση και τα συναισθήματα που συσσωρεύονται στους οπαδούς και των δύο ομάδων. Θέλουν να δουν την ομάδα τους να παλεύει με πάθος και να κερδίσει το παιχνίδι κι αυτό είναι το βασικό συστατικό γι’ αυτό το παιχνίδι. Το πάθος.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό για έναν προπονητή πριν το ντέρμπι να πει στην ομάδα του να έχει την κατάλληλη νοοτροπία γι’ αυτό το παιχνίδι. Να σεβαστεί τον αντίπαλο, το ότι παίζουμε εκτός έδρας, αλλά και τον διαιτητή. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός και το είπα στους ποδοσφαιριστές μου το ότι δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Στα ντέρμπι στην Αγγλία υπάρχουν φίλαθλοι και της αντίπαλης ομάδας αλλά αυτό δεν υπάρχει εδώ. Είναι δύσκολο σ’ ένα παιχνίδι έντονων συναισθημάτων να ξέρεις ότι υπάρχει ένα κομμάτι του γηπέδου που είναι στο πλευρό σου και αναλόγως των αντιδράσεών του καταλαβαίνεις αν τα πας καλά ή όχι, παρά να ξέρεις ότι έχεις ένα ολόκληρο γήπεδο να σε αποδοκιμάζει».

Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε για την απουσία του Λούις Πάλμα: «Είχα πει ότι μετά το τάκλιν που είχε δεχθεί, το οποίο ήταν τόσο δυνατό, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί και δυστυχώς αυτό έγινε. Ωστόσο, έχουμε πολλές επιλογές για να τον αντικαταστήσουμε».

Για τον Νταρίντα, είπε: «Ο Βλάντι είναι ένας μεγάλος παίκτης, είναι έτοιμος αλλά ακόμη δεν έχει πάρει την επιλογή. Θα δούμε…».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μιας νέας προσθήκης: «Σίγουρα έχουμε την υπόθεση του Μαντσίνι για τον οποίον είναι πιθανό να αποχωρήσει οπότε είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης. Αλλά ακόμη κι αν παραμείνει, πάλι έχουμε δουλειά, ίσως χρειαστούμε προσθήκη οπότε θα πρέπει να περιμένουμε», είπε ο Άλαν Πάρντιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβουν... φωτιές στην ΑΕΚ - Ρεπορτάζ που "στέλνει" ξένο άσο - Ο Μελισσανίδης δίνει 1,9 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags