Facebook Pixel Άλαν Πάρντιου: Εκεί στάθηκε για την ήττα του Άρη ο Πάρντιου - Ατάκα για το γκολ του Ίνγκασον - "Υπάρχει φάουλ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 22:34:00

Εκεί στάθηκε για την ήττα του Άρη ο Πάρντιου - Ατάκα για το γκολ του Ίνγκασον - "Υπάρχει φάουλ..."

Sportdog Team
Εκεί στάθηκε για την ήττα του Άρη ο Πάρντιου - Ατάκα για το γκολ του Ίνγκασον - "Υπάρχει φάουλ..."

Ο Βρετανός τεχνικός του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του στο σημείο που σκόραρε ο Δικέφαλος του Βορρά τονίζοντας μάλιστα ότι κατά τη γνώμη του είναι επιθετικό φάουλ.

Άλαν Πάρντιου: Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε σε καίριο σημείο του ντέρμπι, αλλά και πως το γκολ του Ίνγκασον ήταν επιθετικό φάουλ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βρετανός τεχνικός του Άρη, αναφέροντας παράλληλα πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του έπαιξε καλύτερα, αλλά στοίχησε η απουσία του Πάλμα.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια, είχε καλή κυκλοφορία και δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα κακό σημείο του αγώνα. Βγήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, όμως στο γκολ του ΠΑΟΚ πιστεύω πως υπάρχει αμυντικό φάουλ στον αμυντικό μας».

Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε καλά και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε θέμα με το γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχουμε σκοράρει μόλις ένα γκολ. Είναι ένα θέμα για εμάς αυτό που πρέπει να λύσουμε. Είχαμε το πνεύμα που θέλω σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να συνεχίσουμε και πάμε παρακάτω. Για εμάς ο τραυματισμός του Πάλμα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω να τον έχουμε μαζί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης», είπε ο Άλαν Πάρντιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποζουέλο για 2 μεγάλες ελληνικές ομάδες - Μεταγραφή Μπέκαμ και...Βρύζα - Πρόταση 7 εκατ. για Αντούνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags