Facebook Pixel Πιέρ Κούντε: Οριστικές εξελίξεις με Κούντε - Παρελθόν από τον Ολυμπιακό - Εκεί συνεχίζει - Τι αναφέρει η συμφωνία
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 22:32:00

Οριστικές εξελίξεις με Κούντε - Παρελθόν από τον Ολυμπιακό - Εκεί συνεχίζει - Τι αναφέρει η συμφωνία

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις με Κούντε - Παρελθόν από τον Ολυμπιακό - Εκεί συνεχίζει - Τι αναφέρει η συμφωνία

Αντίστροφη μέτρηση για να αποχωρήσει και επίσημα από το Λιμάνι ο Καμερουνέζος μέσος που δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ, με τον ίδιο να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να απομένουν οι ανακοινώσεις.

Πιέρ Κούντε: Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν ώστε να αποχωρήσει και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να επιστρέφει σε γνώριμα... λημέρια μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με την Μπόχουμ, ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στην Μαιντζ, από όπου αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Πιέρ Κούντε θα παίξει στην Bundesliga σαν δανεικός, αρχικά, για έξι μήνες, ενώ θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς από πλευράς Μπόχουμ ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, με την προϋπόθεση ο σύλλογος να μην υποβιβαστεί ενώ ο Καμερουνέζος βρίσκεται ήδη στην Γερμανία και την Παρασκευή (6/1) αναμένεται να ανακοινωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα... Premier η ΑΕΚ, φέρνει "νέο Πινέδα" ο Αλμέιδα - Σκάει αποχώρηση έκπληξη Έλληνα άσου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags