Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλληνας των 2 εκατομμυρίων στη τελική λίστα Μίτσελ - Τριπλή αποχώρηση σε χαφ, εξτρέμ και φορ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-06 18:30:00

Έλληνας των 2 εκατομμυρίων στη τελική λίστα Μίτσελ - Τριπλή αποχώρηση σε χαφ, εξτρέμ και φορ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έλληνας των 2 εκατομμυρίων στη τελική λίστα Μίτσελ - Τριπλή αποχώρηση σε χαφ, εξτρέμ και φορ!

Οι δύο σίγουρες προσθήκες και η έκπληξη με διεθνή από το εξωτερικό. Στο Λιμάνι μπαίνουν στην τελική ευθεία σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν και οι μεταγραφές που... τρέχουν.

Ολυμπιακός: Σε περίοδο εξελίξεων βρισκόμαστε στους Πειραιώτες αυτό το διάστημα, καθώς είναι σαφές ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να χτυπήσει το σφυρί σε δύο μεριές: Τόσο στην αποσυμπίεση αριθμητικά του ρόστερ, με τους παίκτες που έχει εισηγηθεί ο Μίτσελ ότι δεν θέλει, όσο και με την έλευση εκείνων που θα έρθουν για να συμπληρώσουν τα κενά που υπάρχουν.

Γιατί είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για επιθετικό, στόπερ και εξτρέμ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να έρθει και αμυντικός μέσος. Μόνο στη θέση τού τερματοφύλακα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, δεδομένου ότι η έλευση του Πασχαλάκη έστω και στο παρά ένα, έχει δημιουργήσει την απόλυτη ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ.

Να δούμε αναλυτικά μία-μία τις υπόλοιπες γραμμές; Στην άμυνα υπάρχουν οι Σωκράτης, Ντόι, Ρέτσος, ο Μπα που θα επιστρέψει κάποια στιγμή και ένας στόπερ που δεδομένα θα αποκτηθεί τον Γενάρη. Οι Πειραιώτες, όμως, περιμένουν πρώτα τις εξελίξεις με τον Σισέ, που επιστρέφει προσωρινά στις προπονήσεις, αλλά μοιάζει απίθανο να μην πωληθεί. Ωστόσο, είναι άλλο να έρθει μια πρόταση από την Τορίνο ή τη Σεντ Ετιέν, τώρα, ύψους 7-8 εκατ. ευρώ και να γίνει παζάρι για την παραχώρησή του, κι άλλο πράγμα να φύγει δανεικός με οψιόν 10+ εκατ. ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι. 

Στα χαφ ο Αγκιμπού Καμαρά πιθανότατα θα φύγει, όπως και ο Πιέρ Κούντε που πήγε, ήδη, δανεικός στη Μπόχουμ, ίσως και άλλος κόσμος, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου. Ο Έλληνας χαφ που παίζει στη Ράκοβ ως αμυντικός χαφ, έχει προταθεί και στην ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, η ομάδα του απαιτεί δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στα εξτρέμ, δεδομένα θα έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έρθει και δεύτερος εξτρέμ αν πωληθεί ο Μασούρας (υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία και την Ιταλία). Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο πρώην άσος τού Πανιωνίου έχει κάνει τον κύκλο του στο Λιμάνι, η τιμή του είναι τώρα σε αρκετά υψηλό επίπεδο και, λόγω ηλικίας, είναι η κατάλληλη ώρα για να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Τέλος, στην επίθεση είναι δεδομένο ότι θα έρθει επιθετικός όχι γιατί μπορεί να φύγει για το Κατάρ ο Ελ Αραμπί, αλλά γιατί υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Σεντρίκ Μπακαμπού που έχει μείνει πιο πίσω στις προτιμήσεις του Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό, αποδοτικό, που να έρθει και να σκοράρει διαρκώς. Ο Μακαμπού δεν είναι τέτοιος, ενώ ο Ουί Τζο δεν υπάρχει στον χάρτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ 12 εκατομμύριων για Ολυμπιακό - "Καλύτερος του Μπακαμπού" - Χτυπάει και Άγγλο διεθνή!

    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags