Πάρης Ανδράλας: Ο προπονητής του Διαγόρα Ρόδου μίλησε στον Focus Fm 103,6, για το πρωτάθλημα της Superleague 2 και τις παθογένειές του, τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή την Δευτέρα, τον ΠΑΟΚ Β, τον Τζίμα, τον Πανίδη, τον Χατζηστραβό, τον Αναστασιάδη σε ρόλο αντιπροέδρου, τον Λουτσέσκου, το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ στην Λαμία και την μάχη στην κορυφή της Super League.

Για τον αγώνα Ηρακλής – Διαγόρας: “Ο Ηρακλής χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό, για να πάρει το πρωτάθλημα. Με τον κύριο Γεωργιάδη τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Μετά το “διπλό” με τον Πανσερραϊκό θεώρησα τον Ηρακλή φαβορί για να ανέβει. Έγινε στη συνέχεια αλλαγή προπονητή, τον ανέλαβε ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής. Το ρόστερ του Ηρακλή είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας. Μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε”.

Για την κορυφή στην Σούπερ Λιγκ 1: “Η Σούπερ Λιγκ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το φέτος τουλάχιστον. Υπάρχουν διεκδικητές για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει μονοπώλιο, δηλαδή, να έχει πάρει κάποιος το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο. Πριν από την διακοπή ο Παναθηναϊκός είχε ένα προβάδισμα, διατηρώντας έναν καλό προπονητή από πέρυσι και εξελίσσοντας τον τρόπο παιχνιδιού του. Οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός άλλαξε τρεις προπονητές και πολλούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ κράτησε τον ίδιο προπονητή, αλλά έκανε κι αυτός πολλές αλλαγές στο ρόστερ, η ΑΕΚ είχε, επίσης, καινούργιο προπονητή και παίκτες, αλλά και τεράστια ώθηση από το νέο της γήπεδο. Μετά την διακοπή ο Παναθηναϊκός έχει χάσει την φρεσκάδα του. Η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ παρά την ήττα από τον ΠΑΣ. Πάντως, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα”.

Για τον Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ Β: Η εγγύηση και η ασφάλεια του ΠΑΟΚ είναι ο προπονητής του, ο Λουτσέσκου δίνει μία σιγουριά στην ομάδα. Γνωρίζει πώς να την διαχειριστεί. Μπήκαν και νέα παιδιά από την ακαδημία, τα οποία είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Αυτό δίνει κίνητρο και στα παιδιά του ΠΑΟΚ Β. Παίξαμε αντίπαλοι, έχω προσωπική άποψη για τον ΠΑΟΚ Β. Μπορώ να σας πω, ότι και στο μέλλον παιδιά του ΠΑΟΚ Β θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Οι δύο φορ, ο Τζίμας και ο Πανίδης είναι πολύ καλοί παίκτες. Έχουν τα στοιχεία του σύγχρονου φορ, το γκολ, την ταχύτητα, την τεχνική. Είναι θέμα χρόνου να μπουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο Χατζηστραβός στον άξονα είναι, επίσης, εξαιρετικός. Τον είχαμε και στην Λαμία. Τεχνικά είναι πάρα πολύ καλός, παίζει κάθετα, έχει το συνδυαστικό παιχνίδι, έχει το γκολ, αξίζει να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Έχει και έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ, τον Ίνγκανσον και τον Αουγκούστο που είναι οι ηγέτες της ομάδας. Σε βάθος χρόνου θα γίνει καλύτερος”.

Για το ματς Λαμία – ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ έχει την ατομική ποιότητα, όσο καλά και να είναι οργανωμένος ο αντίπαλος, μπορούν οι παίκτες του με την ατομική τους ποιότητα να ξεκλειδώσουν το παιχνίδι. Η Λαμία θα είναι κλειστή και συμπαγής. Ο ΠΑΟΚ έχει την πρώτο λόγο και μισό λάθος να γίνει θα το αξιοποιήσει. Κι όταν προηγηθεί μία μεγάλη ομάδα τα πράγματα μετά είναι πιο απλά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει μόνο την μετάβαση στην άμυνα. Έχει ταχύτητα η Λαμία μπροστά. Νομίζω ότι το γνωρίζουν αυτό στον ΠΑΟΚ και δεν θα το επιτρέψουν”.

Για τον Αναστασιάδη σε ρόλο αντιπροέδρου: “Η ιστορία, η πορεία και οι επιτυχίες που έχει ο κύριος Άγγελος στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχουν καθιερώσει. Εάν δεν έχει αυτός άποψη για το ποδόσφαιρο, τότε ποιος μπορεί να έχει; Έχει γνώσεις, εμπειρία, ισχυρή προσωπικότητα, είναι δίκαιος και νομίζω πως διαθέτει την εξυπνάδα για να ανταποκριθεί και στον νέο του ρόλο”, είπε ο Πάρης Ανδράλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φάση που τα ξεκίνησε όλα στο Ρέντη - Ήταν ή όχι, κόκκινη στον Κωστή; - Δείτε ξανά το βίντεο!