Facebook Pixel ΑΕΚ: Μόλις έσκασε: Στέλνουν αμυντικό "θηρίο" στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα για πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 10:28:00

Μόλις έσκασε: Στέλνουν αμυντικό "θηρίο" στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα για πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ! (Vid)

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Στέλνουν αμυντικό "θηρίο" στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα για πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ! (Vid)

Ρεπορτάζ από την Γαλλία κάνει λόγο για πρόταση της Ένωσης, αλλά και της Μπεσίκτας.

ΑΕΚ: Πρόταση προς τον Κίκι Κουγιατέ της Μετς φέρεται να έχει καταθέσει η Ένωση, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα σε ρεπορτάζ της η γαλλική "L' Equipe".

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι η ΑΕΚ και η Μπεσίκτας θέλουν τον υψηλόσωμο στόπερ από το Μάλι, έχοντας μάλιστα καταθέσει προσφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

«Ο Κίκι Κουγιατέ, ο κορυφαίος αμυντικός της Μετς, λέγεται ότι βρίσκεται στην έξοδο. Έχει δυο προσφορές φέτος τον χειμώνα: από την ΑΕΚ και την Μπεσίκτας ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Η  Μετς θέλει 5 εκατ. ευρώ και φαίνεται απρόθυμη να αφήσει τον κεντρικό αμυντικό της, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο 25χρονος Κουγιατέ είναι διεθνής 21 φορές με την εθνική ομάδα του Μάλι και ψάχνεται να αποχωρήσει από την Μετς, καθώς αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Φέτος μετράει πάντως 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο.

Όσο για την χρηματιστηριακή του αξία, αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όσα είχε δώσει το καλοκαίρι του 2020 η Μετς για να τον αποκτήσει από την Τρουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" Φερνάντες ο ΠΑΟ - "Παλαιολιθικός" Γιοβάνοβιτς - Δύσκολα θα ξαναδούμε την υπερηχητική ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags