Παναθηναϊκός: Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αφού μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως επιτελικός χαφ (που είναι και η θέση του), όσο και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής.

Ο Κλάινχαϊσλερ έχει συμφωνήσει σε όλα με το Τριφύλλι και αναμένεται σήμερα (11/1) στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 χρόνων και να μπει απευθείας στα... βαθιά, αφού είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να συμπεριληφθεί άμεσα στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εκτός, όμως από τον 28χρονο Ούγγρο, ο Παναθηναϊκός φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ακόμα μία ποιοτική μεταγραφή από τη μέση και μπροστά, με την "Live Sport" να αναφέρει ότι θα φουλάρει, πλέον, για να κάνει δικό του τον Κάουλι Ολιβέιρα Σόουζα.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο άσο της Λουντογκόρετς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη λίστα του Τριφυλλιού, με τους Βούλγαρους πάντως να μην είναι εύκολοι διαπραγματευτές, καθώς παλιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απαιτήσεις 2,5-3 εκατ. ευρώ, όταν ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 1,5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει... Σκόουλς ο ΠΑΟ! "Παιδί" του Πούσκας - Μαχητής που τον αποθέωσε πρώην Ολυμπιακός