Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φρέσκο ρεπορτάζ Νικολακόπουλου - Τι γίνεται με Σουάζο και Λάτο - Αποκάλυψη και για εξτρέμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 17:39:00

Φρέσκο ρεπορτάζ Νικολακόπουλου - Τι γίνεται με Σουάζο και Λάτο - Αποκάλυψη και για εξτρέμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φρέσκο ρεπορτάζ Νικολακόπουλου - Τι γίνεται με Σουάζο και Λάτο - Αποκάλυψη και για εξτρέμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουντώνουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι! Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Το πώς έχουν, μέχρι αυτή την στιγμή, τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, κυρίως για τη θέση του αριστερού μπακ εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων είπε ότι με τον Σουάζο οι Πειραιώτές έχουν έρθει σε συμφωνία και είναι σε αναμονή για τις υπογραφές του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Για τον Λάτο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει μαζί του αλλά περιμένει την απάντηση της Βαλένθια η οποία μέχρι τώρα είναι αρνητική. Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες, είτε τώρα, είτε τώρα ο Χιλιανός και το καλοκαίρι ο Ισπανός όταν και μένει ελεύθερος, ο Κώστας Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι είναι σε συνάρτηση και με το εάν θα φύγει, άμεσα - μέσα στον μήνα- ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά και από μία άλλη παράμετρο.

Τέλος αναφερόμενος στη χθεσινή πληροφορία από την Πορτογαλία για τον Καμπράλ σχολίασε ότι ισχύει πως ο εξτρέμ της Σπόρτινγκ προτάθηκε εκ νέου και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την απόκτησή του, χωρίς όμως ακόμη να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags