Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ ξεκίνησε με φρέσκα πρόσωπα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστράτευσε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, για να καλύψει τα κενά και να τσεκάρει την πρόοδο τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει φέτος με τον ΠΑΟΚ Β', με τον οποίο μετρά 8 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί τον καθιστούν τον πιο παραγωγικό παίκτη της δεύτερης ομάδας των Θεσσαλονικιών. Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριου με γκολ δικό του ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Βόρειου Ομίλου της Super League 2'. 

Ο 23χρονος Βόσνιος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ράντνικ με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν εκείνη την εποχή, ότι η μεταγραφή του ήταν μία κίνηση με προοπτική. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, κυρίως όμως στο αριστερό άκρο, καθώς διαθέτει δεξί πόδι και μπορεί να συγκλίνει και να σουτάρει, μία διαδικασία που αρέσκεται να βάζει στο παιχνίδι του. Το χαμηλό κέντρο βάρους (είναι 1.72 μ.) σε συνδυασμό με την ταχύτητά του είναι δύο στοιχεία που τον βοηθούν στις κινήσεις του, καθώς διαθέτει καλή τεχνική και χειρίζεται πολύ καλά τη μπάλα.

Η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη είχε συνοδευτεί με μεγάλες προσδοκίες από την πλευρά του παίκτη, η οποία εμφανιζόταν σίγουρη, ότι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον ένα από τα βασικά «γρανάζια» της μηχανής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Μπράντονιτς κατάφερε μετά από 2 χρόνια να ανεβεί στην πρώτη ομάδα, κάνοντας συνεχόμενες εμφανίσεις. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μόνο δύο, δείγμα φτωχό για να βγάλει κανείς συμπέρασμα για την ποιότητα του παίκτη.

Φέτος όμως κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα σερί (6) συμμετοχών, προκειμένου να μπει στον... ανελκυστήρα για την πρώτη ομάδα και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Της εξέλιξης προηγήθηκε κάποια κινητικότητα από τη χώρα του, ο παίκτης όμως δεν έδειξε διάθεση να επαναπατριστεί.

Επιθυμία του είναι να μπορέσει να πάει σε μία καλοκαιρινή προετοιμασία και να τον δει ο προπονητής. Με την παρουσία του στην προπόνηση της πρώτης ομάδας κέρδισε το δικαίωμα να ελπίζει, ότι μπορεί να δείξει πράγματα στον Λουτσέσκου.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν Πασχαλάκης-Παπαδοπούλου - Αυτός ήταν ο λόγος - "Πιο μάγκικο πρωτάθλημα φέτος από ΠΑΟΚ"!