Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έρχονται σημαντικές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει τελικά με τον Κουαλιάτα;
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-13 21:09:00

Έρχονται σημαντικές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ - Τί ισχύει τελικά με τον Κουαλιάτα;

Sportdog Team
Έρχονται σημαντικές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ - Τί ισχύει τελικά με τον Κουαλιάτα;

Ενδιαφέρον για τον Νίκολας Κουαλιάτα εξέφρασε ο ΝΠΣ Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να επιθυμεί τον δανεισμό του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

 

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Νίκολας Κουαλιάτα εξέφρασε ο ΝΠΣ Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να επιθυμεί τον δανεισμό του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αντονί Νοκέρ και έτσι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου αναζητά μια λύση για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί επένδυση για τον Δικέφαλο, αφού δαπανήθηκε ένα σημαντικό ποσό για να τον φέρει από τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στην ομάδα με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες του Δικέφαλου το σκέφτονται σοβαρά, ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους, και είναι αρκετά πιθανό να πουν το ναι. Άλλωστε είναι σημαντικό για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας για την καλύτερη προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιστροφή του το καλοκαίρι με καλύτερες συνθήκες για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Νίκο Κουαλιάτα, που υπάρχει μια θετική προσέγγιση και από την πλευρά του παίκτη γιατί θέλει να παίζει και να προετοιμαστεί καλύτερα για την συνέχεια. Στο ρόστερ του Δικεφάλου αναμένεται να παραμείνει ο Αντρέ Ρικάρντο, που φαίνεται ότι τη δεδομένη στιγμή έχει την προτεραιότητα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο μάγκικο-Πειραιώτικο πρωτάθλημα - Φιέστα από Γενάρη αν… - Χάνει ο ΠΑΟ, δεν εμπνέει η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags