Ολυμπιακός: Μια πολύ ψαγμένη περίπτωση εξτρέμ έπεσε στο τραπέζι για τους Πειραιώτες, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει στο προσκήνιο το όνομα του Σαμουέλ Γκραντσίρ.

Ο 26χρονος άσος, που μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός αλλά κυρίως είναι δεξιός (ή αριστερό) εξτρέμ, έχει θητεία σε Τρουά, Στράσμπουρ και Μονακό, παρόλα αυτά από το καλοκαίρι του 2021 αγωνιζεται στις ΗΠΑ με τη φανέλα των LA Galaxy.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2023, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ, και το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για έναν παίκτη που έχει περάσει στο γαλλικό πρωτάθλημα περισσότερα από 5-6 χρόνια.

"Καλό όνομα στη Γαλλία - Δεν είναι Ντε Λα Φουέντε – Έχε… Bαλμπουενίστικη λογική"

"Όταν είχε αρχίσει την καριέρα του είχε ένα καλό όνομα, ότι θα μπορούσε να φτάσει ψηλά. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Στη Γαλλία είναι κάπως εξαφανισμένος, ούτε στην Εθνική δεν βρέθηκε ποτέ".

Σε σχέση με τον Ντε Λα Φουέντε που είχε φέρει για τα εξτρέμ ο Ολυμπιακός πριν από λίγο καιρό, πώς είναι;

"Ο Ντε Λα Φουέντε μόνο έτρεχε, ο Γκραντσίρ έχει μια κίνηση, μια ντρίπλα, μια… βλαμπουενίστικη λογική. Πολύ τεχνικότερος από τον Ντε Λα Φουέντε αλλά για φύγει σε αυτή την ηλικία και να βρεθεί στις ΗΠΑ, σημαίνει ότι έχουν κοπεί οι δεσμοί με τη Γαλλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού - Μεγάλη ανατροπή - Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!