Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού - Μεγάλη ανατροπή - Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-13 15:21:00

"Καμπανάκι" για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού - Μεγάλη ανατροπή - Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καμπανάκι" για κορυφαίο Έλληνα του Ολυμπιακού - Μεγάλη ανατροπή - Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ!

Σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει, τον έβαλε στην... καραντίνα ο κόουτς. Ποιος παίκτης, που θεωρούνταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι πρότινος, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και γιατί;
 

Ολυμπιακός: Η ρεβάνς των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Προφανώς αυτά τα συμπεράσματα δεν αφορούν την γκολάρα του Μαρσέλο, η ποιότητα του οποίου δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και από κανέναν.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να δει κάποιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι ο Γιώργος Μασούρας (που έχει χάσει το στάτους του βασικού στην 11άδα) δεν έχει καλή ψυχολογία γύρω από το θέμα του γκολ!

Γιατί του λείπουν και παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε μέχρι πρόσφατα και, προφανώς, για να επιστρέψει και να γίνει ξανά ο σούπερ επιδραστικός παίκτης που ήταν, με τις πάσες, τα γκολ και τα τρεξίματα.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα επιστρέψει σε πιο ενεργό ρόλο στην 11άδα ή αν θα τον δούμε να φεύγει από το Λιμάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! Γιατί στην ομάδα υπάρχει ο Γκάρι Ροντρίγκες που είναι καλά, ο Πεπ Μπιέλ αγωνίζεται περισσότερο στα άκρα ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ένας ακόμα εξτρέμ.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Μασούρας είναι σε άριστη ηλικία (29 ετών), ενώ υπάρχει σταθερά ενδιαφέρον για εκείνον από την Τουρκία (για παράδειγμα τον θέλει πολύ η Τράμπζονσπορ) και την Ιταλία. Η τιμή του δεν πέφτει κάτω από τα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά για να αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει ο Μίτσελ να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια για τα εξτρέμ του.

Γιατί ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο αγοράζει, τις τελευταίες σεζόν, αξιόπιστους εξτρέμ που θα παίζουν βασικοί, αλλά τελικά ο Μασούρας είχε φανέλα του βασικού. Και μάλιστα την είχε πάρει στο σπίτι...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Ποντένσε ο Ολυμπιακός- "Βασικός στην 11αδα Μίτσελ- Αξίζει 4.5 εκατ., πολλοί τραυματισμοί"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags