Facebook Pixel Άλαν Πάρντιου: Πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση ο Πάρντιου - Για αυτό έβαλε τον Καμαρά (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 21:08:00

Πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση ο Πάρντιου - Για αυτό έβαλε τον Καμαρά (BINTEO)

Sportdog Team
Πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση ο Πάρντιου - Για αυτό έβαλε τον Καμαρά (BINTEO)

Περισσότερο στην ρεβάνς του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη και όχι στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκης στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βρετανός τεχνικός του Άρη, που έδωσε και εξηγήσεις για τους παίκτες που χρησιμοποίησε βασικούς.

Άλαν Πάρντιου: Την πίστη του ότι ο Άρης μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του Βρετανός τεχνικός των Κίτρινων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι έβαλε τον Καμαρά βασικό για να τονώσει την επίθεση της ομάδας του.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι στο σπίτι μας. Είχαμε ενέργεια, είδαμε παίκτες όπως ο Ντάριντα που έτρεξε πάρα πολύ, παρά την κόπωση από το προηγούμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι η ρεβάνς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Θέλαμε να δώσουμε επιθετικό τόνο με τον Καμαρά, τον χάσαμε τραυματία, θα δούμε πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του. Ο Πάλμα ήρθε από τον πάγκο δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Θέλαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο», είπε ο Άλαν Πάρντιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: No1 φαβορί η ΑΕΚ, Νο2 ο Ολυμπιακός - Δεν είναι μόνο... πεναλτιακός, αλλά και εκπαιδευμένος από Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags