Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει τον… Ιορδανό Μέσι ο Γιοβάνοβιτς - Σχεδόν συμφώνησε με Ολυμπιακό, τον είχε… κλείσει ο Άρης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-19 23:40:00

Φέρνει τον "Ιορδανό Μέσι" ο Γιοβάνοβιτς - Σχεδόν συμφώνησε με Ολυμπιακό, τον είχε… κλείσει ο Άρης!

του Νίκου Στεργίου
Φέρνει τον "Ιορδανό Μέσι" ο Γιοβάνοβιτς - Σχεδόν συμφώνησε με Ολυμπιακό, τον είχε… κλείσει ο Άρης!

Όνομα-έκπληξη για τους Πράσινους, με παίκτη που ξέρει καλά ο Ιβάν. Ποιο είναι το... παρελθόν του Ελ Ταμάρι με την Ελλάδα, οι επαφές που είχε με τις μεγάλες ομάδες τα προηγούμενα καλοκαίρια και γιατί δεν έπαιξε τελικά στη Σούπερ Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι το νέο όνομα που παίζει δυνατά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ιορδανός εξτρέμ ίσως να σας θυμίζει κάτι, αφού κατά το παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε σενάρια όχι μόνο για τους Πράσινους, αλλά για συνολικά ελληνικές ομάδες.

Ο άσος της Λέουβεν είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή κατά το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας. Κάτι που δείχνει ότι ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει τον Αλ Τάμαρι από παλιά και έχει σε εκτίμηση τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Άλλωστε, ο 25χρονος παίκτης έδωσε για δύο χρόνια τα διαπιστευτήριά του στον ΑΠΟΕΛ, ομάδα από την οποία έχει περάσει και ο Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει πολύ καλά την κυπριακή αγορά.

Ο "Ιορδανός Μέσι", όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε εμφανιστεί στα ελληνικά μεταγραφικά ρεπορτάζ για λογαριασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2020, ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ακόμα. Τότε είχε φτάσει πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του πως οι Πειραιώτες αποτελούσαν το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσουν!

Σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έκαναν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας περίπου 800.00 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Εν τέλει, η μεταγραφή "κόλλησε" στις λεπτομέρειες και ο Αλ Τάμαρι -που στο μεταξύ είχε αποκαλύψει ότι είχε κι άλλες προτάσεις από Ευρώπη πέραν του Ολυμπιακού- κατέληξε στη βελγική Λέουβεν.

Λίγους μήνες αργότερα, τον χειμώνα του 2021, ο Άρης μπήκε δυναμικά στη μάχη για την απόκτηση του Ιορδανού άσου. Όπως ακριβώς είχε γίνει με τον Ολυμπιακό, η μεταγραφή του Αλ Τάμαρι έφτασε σε σημείο να θεωρηθεί "σιγουράκι", για να χαλάσει όμως στη συνέχεια και ο παίκτης να παραμείνει στη Λέουβεν όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα και στον ΠΑΟ δεν βγάζουν άχνα - Είναι ξευτίλα και... ξεπούλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags