Facebook Pixel Τουρκία: Ακόμα μια τουρκική ομάδα αποσύρεται από τις διοργανώσεις μετά το σεισμό - Στον... αέρα Έλληνας παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 20:27:00

Ακόμα μια τουρκική ομάδα αποσύρεται από τις διοργανώσεις μετά το σεισμό - Στον... αέρα Έλληνας παίκτης

Sportdog Team
Ακόμα μια τουρκική ομάδα αποσύρεται από τις διοργανώσεις μετά το σεισμό - Στον... αέρα Έλληνας παίκτης

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο ισχυρότατος σεισμός στη γειτονική χώρα, σε όλα τα επίπεδα, με τον αθλητισμό να μην μπορεί να είναι απ' έξω από αυτό.

Γκαζιαντέπ: Την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ως αποτέλεσμα του καταστρεπτικού σεισμού, πήρε η τουρκική ομάδα στην οποία αγωνίζεται μεταξύ άλλων και ο Στέλιος Κίτσιου, με τον σύλλογο μέχρι στιγμής να είναι 10ος στη βαθμολογία της Super Lig μετά από 22 αγώνες, ενώ την 1η Μαρτίου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Σίβασπορ για το Κύπελλο.

«Ο αγώνας για να επουλώσουμε τις πληγές της καταστροφής συνεχίζεται. Μετά από μία τέτοια καταστροφή, δεν μπορούμε καν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Δεν μας φαίνεται δυνατό να συνεχίσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Η πόλη μας θα συνεχίσει να μάχεται με την πίστη ότι θα φιλοξενήσουμε ξανά όλους τους φιλάθλους το συντομότερο δυνατό και θα συναντήσουμε ξανά τον κόσμο που αγαπά το κόκκινο και το μαύρο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γκαζιαντέπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με την μπάλα στα δίχτυα" - Το νέο... κανόνι του ΠΑΟΚ - Πήγε Θεσσαλονίκη, υπέγραψε σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags