Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: "Φτιαγμένος" ο Γιοβάνοβιτς μετά την νίκη με Άρη - "Έχουμε υψηλούς στόχους, νιώθουμε πίεση αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 22:23:00

"Φτιαγμένος" ο Γιοβάνοβιτς μετά την νίκη με Άρη - "Έχουμε υψηλούς στόχους, νιώθουμε πίεση αλλά..."

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" ο Γιοβάνοβιτς μετά την νίκη με Άρη - "Έχουμε υψηλούς στόχους, νιώθουμε πίεση αλλά..."

Εμφανώς ικανοποιημένος για το μεγάλο διπλό των Πρασίνων κόντρα στους Κίτρινους ήταν ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote μετά το ντέρμπι, με τον ίδιο να τονίζει ότι ήταν τεράστιας σημασίας αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά το παιχνίδι με το διπλό κόντρα στον Άρη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι πρόκειται για τεράστιο αποτέλεσμα, αλλά και πως οι Πράσινοι νιώθουν πίεση και για αυτό κάνουν λάθη, όμως υπάρχουν υψηλοί στόχοι και για αυτό πρέπει να γίνονται οι ανατροπές.

Για το ματς: "Σίγουρα. Πάντα τα παιχνίδια εδώ με τον Άρη που είναι εξαιρετική ομάδα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Τεράστιας σημασίας νίκη για εμάς".

Για το ότι στο δεύτερο ματς εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο όμορφο. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Δεν είχαμε πολλές φάσεις. Σε αυτές που είχαμε έπρεπε να τις εκτελέσουμε. Είναι μεγάλη ικανοποίησή μου γιατί δεχθήκαμε γκολ και έπρεπε να ανατρέψουμε το σκορ. Ήταν καλό βράδυ για εμάς".

Για το ότι η ομάδα έκανε την ανατροπή: "Για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους θα πρέπει να το κάνει".

Για το κακό ξεκίνημα στο ματς: "Κοιτάξτε. Νιώθουμε τρομερή επίθεση, κάνουμε λάθη. Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κερδίζοντας τα παιχνίδια μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε καλύτερη στη συνέχεια", είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλαφούζος… φέρνει Μπότο στον ΠΑΟ - Διαπραγματεύσεις με Ντόη, πρόταση από Γερμανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags