Για τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία αλλά και την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας η οποία δικαιώνει τον Δικέφαλο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή στη «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Σπανέας, με τον Πρόεδρο της Ένωσης διαιτητών να υπογραμμίζει ότι η ζημιά έχει γίνει από τον έλεγχο του VAR.

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε τρεις που εμπλέκονται, τον διαιτητή, τον βοηθό και τον VAR. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει η λέξη συγγνώμη στην ανακοίνωση της ΚΕΔ, θα έπρεπε οι ευθύνες να καταλογιστούν αναλόγως. Πρώτοι έχουν την ευθύνη στο VAR και να υπάρχει μία ανακοινώσιμη ποινή για να ξέρει και ο επόμενος. 

Η... ζημιά έχει γίνει από τον VAR και στη συνέχεια από τον A - VAR, δεν εξετάζω καν το ενδεχόμενο δόλου, δεν υπάρχει. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δικαίως διαμαρτύρεται».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Οι Έλληνες διαιτητές έχουν κάνει λάθη, θα πρέπει να τιμωρηθούν αλλά θα πρέπει να υπάρξει μία ανακοινώσιμη ποινή. Ο Έλληνας διαιτητής γενικά δέχεται πολύ μεγάλη ψυχική πίεση».