Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο καλύτερος ΠΑΟ της χρονιάς - Απρόβλεπτος με Μαντσίνι, Παλάσιος - Απαντήσεις από Κουρμπέλη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 20:00:00

Ο καλύτερος ΠΑΟ της χρονιάς - Απρόβλεπτος με Μαντσίνι, Παλάσιος - Απαντήσεις από Κουρμπέλη!

του Νίκου Στεργίου
Ο καλύτερος ΠΑΟ της χρονιάς - Απρόβλεπτος με Μαντσίνι, Παλάσιος - Απαντήσεις από Κουρμπέλη!

Ο εξαιρετικός Βαγιαννίδης, η επιστροφή και το πείσμα του αρχηγού! Οι Πράσινοι όχι μόνο νίκησαν τον Βόλο και αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη ΑΕΚ, αλλά έστειλαν και μήνυμα σε... φίλους και εχθρούς πως παίζουν ξανά στα στάνταρ του πρώτου γύρου και ότι είναι έτοιμοι για την τελική μάχη του τίτλου!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Παναθηναϊκός, νικώντας 2-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που θα μπορούσε εύκολα να πετύχει πολλά γκολ ακόμα, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, ανάμεσά τους και δύο δοκάρια.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι βγάζουν αντίδραση μετά το κάκιστο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, που έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να πάρει κεφάλι στην βαθμολογία και μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Αστέρα, το Τριφύλλι έχει επανέλθει στα στάνταρ του πρώτου γύρου, δεχόμενος δύσκολα γκολ, αλλά και δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ.

Κι αν το παιχνίδι με τον Βόλο ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, την αναγκαστική αλλαγή του Κλέινχεϊσλερ από τον Παλάσιος λίγα λεπτά πριν τη σέντρα, τελικά αυτό δεν επηρέασε στο ελάχιστο την απόδοση του Παναθηναϊκού, ο οποίος χωρίς υπερβολή, ήταν ο πιο εντυπωσιακός των τελευταίων μηνών και σίγουρα του δεύτερου γύρου. Όσο για τον Παλάσιος, ο Αργεντινός δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του και μετά το γκολ νίκης επί του Άρη, σήμερα στη Λεωφόρο ήταν φανταστικός.

Ο άσος των Πράσινων ήταν υπέρ του δέοντος κινητικός από την δεξιά πλευρά, συνέκλινε, σούταρε, ταλαιπωρούσε την άμυνα των Θεσσαλών και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, αφού είδε την μπάλα να τραντάζει δύο φορές τα δοκάρια των αντιπάλων, ύστερα από δύο εντυπωσιακά σουτ, το ένα στην κίνηση με το δεξί και το άλλο με το αριστερό.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει προσαρμοστεί σε χρόνο "dt" και δίνει σε κάθε ματς αυτό το απρόβλεπτο που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συμμετέχοντας στις φάσεις, ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες και σκοράροντας (όπως έκανε με Άρη), δικαιώνοντας τους Πράσινους που προχώρησαν στην μεταγραφή του.

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που μετά την αποβολή και την κριτική που δέχτηκε επ' αυτού στην Τρίπολη, έδειξε να πεισμώνει και αρχικά ήταν καταλυτικός απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ σήμερα κόντρα στον Βόλο ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Τέλος, για έναν ακόμα αγώνα ο Βαγιαννίδης ήταν εξαιρετικός στην δεξιά πλευρά, με καλά ανεβάσματα και αμυντική συμπεριφορά, ενώ και πάλι ο Ιωαννίδης έδειξε το πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι και την ανάπτυξη του Τριφυλλιού, παρότι δεν σκοράρει τόσο εύκολα, με τον Σπόραρ αντιθέτως να μπαίνει ως αλλαγή και να χρίζεται σκόρερ από την άσπρη βούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτίζει τον... νέο ΠΑΟ - "Σκύλος" χαφ, με καλή τεχνική και τρομερό δεξί - Τους ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags