Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σύνθημα νίκης από ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - "14 τελικοί, πάμε μέχρι τέλους"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 17:37:00

Σύνθημα νίκης από ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - "14 τελικοί, πάμε μέχρι τέλους"

Sportdog Team
Σύνθημα νίκης από ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - "14 τελικοί, πάμε μέχρι τέλους"

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ξένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με την Ένωση όπου τόνισε πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ράφα Σοάρες: Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και σημείωσε ότι άπαντες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ τόνισε πως όλοι θα παλέψουν μέχρι τέλους για να καταφέρουν να διεκδικήσουν τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή ακόμα και αν είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, εμείς δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση μας και αποτελεί κάτι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για την εβδομάδα της προετοιμασίας για το ντέρμπι: «Δεν νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα διαφορετική εβδομάδα, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, δουλέψαμε σκληρά και έχουμε την ίδια θέληση. Θέλουμε να πάμε δυνατά στο ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ ενώ έχουμε μπροστά μας ακόμα 14 τελικούς στο πρωτάθλημα με τον πρώτο να είναι αυτό το ντέρμπι.

Ο καθένας ξέρει τι να κάνει, έχουμε πολύ ωραίο στιλ παιχνιδιού με ποιότητα ποδοσφαιριστών και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτό μας. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μέχρι τέλους».

Για το ντέρμπι: «Θα είναι ένα παιχνίδι... μαχητών. Θα έχει ένταση και πάθος, με την ΑΕΚ ωστόσο να έχει ποιότητα κάτι που φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να μπούμε με τη σωστή νοοτροπία και το σωστό πνεύμα στο γήπεδο», είπε ο Ράφα Σοάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεπερνάει και τον Ποντένσε ο ΠΑΟΚ - Γράφει ιστορία στην Ελλάδα - "Δώρο" Λουτσέσκου σε Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags