Facebook Pixel Βασίλης Τσιάρτας: Χαμός με νέο ποστάρισμα Τσιάρτα για Ζαραλίκο και "καρφιά" για την διοίκηση της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 15:16:00

Χαμός με νέο ποστάρισμα Τσιάρτα για Ζαραλίκο και "καρφιά" για την διοίκηση της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με νέο ποστάρισμα Τσιάρτα για Ζαραλίκο και "καρφιά" για την διοίκηση της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε τον χαμό μεταξύ Χριστόφορου Ζαραλίκου και Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που δεν τον κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena.

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Χριστόφορο Ζαραλίκο και Άδωνι Γεωργιάδη σχολίασε μέσω twitter ο Βασίλης Τσιάρτας, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία δεν τον κάλεσε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πώς έχει το στόρι; Μέσω ενός βίντεο ο Ζαραλίκος... κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης, να… κόψει τον λαιμό του μπροστά σε κόσμο. Η αντίδραση από πλευράς Γεωργιάδη ήταν άμεση, λέγοντας: «Αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτόν τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν».

Το θέμα, ωστόσο, σχολίασε και ο Βασίλης Τσιάρτας! Ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Γεωργιάδη, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena τον Ζαραλίκο και όχι τον ίδιο!

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας», έγραψε ο Τσιάρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάμες και Κωνσταντέλιας μόνο στην Ελλάδα - Κίνηση ματ Ραζβάν στα πλέι οφ - Ξεκινά από 11 μύρια η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags