Facebook Pixel Κώστας Φραντζέσκος: Φοβερές ατάκες Φραντζέσκου για Κωνσταντέλια - Απίστευτη αποθέωση - "Αδικημένος ο Κουλιεράκης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-22 17:14:00

Φοβερές ατάκες Φραντζέσκου για Κωνσταντέλια - "Αδικημένος ο Κουλιεράκης"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Φραντζέσκου για Κωνσταντέλια - "Αδικημένος ο Κουλιεράκης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Κώστας Φραντζέσκος: Για την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι έχει χαρακτηριστικά από... Τουρσουνίδη, ενώ παράλληλα του έδωσε και συμβουλές.

Για την εμφάνιση του Κωνσταντέλια: «Είναι το όνομα της εποχής και ο παίκτης αυτής. Η ευφυία του μέσα στο γήπεδο είναι υψηλή και για αυτό ξεχωρίζει. Ζει και ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Έχω δει άλλον ένα τέτοιο παίκτη, τον Γιώργο τον Τουρσουνίδη. Μπορούσε να σε ξεφτιλίσει σε ένα τετραγωνικό. Έχει τέτοια και ίσως καλύτερα χαρακτηριστικά ο Κωνσταντέλιας. Έχει θράσος και αντίληψη και το δείχνει. Δε νομίζω να μην μπορείς να πας μπροστά έχοντας αυτά τα στοιχεία».

Για την προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι από Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικό αυτό που κάνει. Είναι πολλά ταλέντα αλλά δεν μπορούν να διαχειριστούν τα μίντια και υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν. Κάθε εποχή έχει τα δικά τους. Ο φίλαθλος κόσμος είναι σημαντικός. Όταν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου, μόνο τότε μπορείς να πας ψηλά. Δεν είναι τυχαίο που ενδιαφέρθηκαν τόσοι σύλλογοι. Να τον ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Είναι θέμα σκέψης και ετοιμότητας. Θα το αποκτήσει. Αν κάνει όλα αυτά που κάνει και τα βελτιώσε, τι θα πούμε ότι του λείπει το σουτ; Όχι. Δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι ο Μέσι για παράδειγμα. Μακάρι να τα έχει όλα ένας ποδοσφαιριστής. Αν αποκτήσει και το σουτ, θα φύγει. Ο Κωνσταντέλιας κοιτάζει να προσφέρει στην ομάδα και μετά τον εαυτό του. Αν σκεφτεί ότι σήμερα θέλω να σκοράρω, τότε θα είναι πιο ολοκληρωμένος».

Για το ποια συμβουλή θα του έδινε: «Να μείνει στο στόχο του και να μην τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Για Κουλιεράκη: «Τον έχω αδικήσει. Εϊναι «αδικημένος». Μπορεί να κάνει καριέρα». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Θα δούμε με ενδιαφέρον τα πλέι οφ. Ποιος θα φτάσει πρώτος στο νήμα και στη δεύτερη θέση, δεν μπορείς να ξέρεις. Στα ντέρμπι χάνουν οι περισσότεροι. Ο ΠΑΟΚ αν ήταν πιο σταθερός και με τις άλλες ομάδες να ήταν πιο μπροστά», είπε ο Κώστας Φραντζέσκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφιά" Κυριάκου για ΑΕΚ και διαιτησία - Καρέ καρέ οι φάσεις - "Θα μας ξαναπεθάνετε ρε σατανάδες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags