Facebook Pixel Γιάννης Κωνσταντέλιας: Σκληρή δημοπρασία για τον "μάγο" του ΠΑΟΚ! "Σφάζονται" στα πόδια του μεγαθήρια - Αυτή η τιμή εκκίνησης
| 2023-02-21 19:10:00

Σκληρή δημοπρασία για τον "μάγο" του ΠΑΟΚ! "Σφάζονται" στα πόδια του μεγαθήρια - Τινάζει τη μπάνκα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκληρή δημοπρασία για τον "μάγο" του ΠΑΟΚ! "Σφάζονται" στα πόδια του μεγαθήρια - Τινάζει τη μπάνκα

Το ενδιαφέρον τους θα μετατρέψει το καλοκαιρινό παζάρι σε μία ακόμη περισσότερο καυτή και σκληρή διαδικασία για την απόκτησή του. 

Έβαλαν, αλλά και… έβγαλαν για τα καλά τα μάτια τους πάνω από το 19χρονο ταλέντο, Γιάννη Κωνσταντέλια: ειδικά μετά τη μαγική, τριπλή ασίστ στο 2-0 με την ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν η Μίλαν, που πριν από δύο εβδομάδες πρόσφερε στο τραπέζι του ΠΑΟΚ 10εκ. ευρώ, ωστόσο δύο λιγότερα απ’ όσα υποσχέθηκε η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

 Ακολούθησαν προσφορές κι από Σεβίλλη και Λιντς, τον τελευταίο λόγο όμως έχει φυσικά ο ΠΑΟΚ που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Inside Futbol», Μπαρτσελόνα και Τσέλσι είναι δύο ακόμη από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που...

Φυσικά το νούμερο που έχουν βάλει στην ταμπέλα οι "ασπρόμαυροι" μπορεί να ανέβει κι άλλο μετά το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και που είναι δεδομένο ότι θα μετατρέψει το καλοκαιρινό παζάρι σε μία ακόμη περισσότερο καυτή και σκληρή δημοπρασία για την απόκτησή του. 

Σημειωτέον, ότι το φλερτ του Κωνσταντέλια με τους "μπλαουγκράνα" δεν είναι πρόσφατο! Είναι γνωστό άλλωστε τοις πάσι, ότι πριν μερικά χρόνια, σε ηλικία 15 ετών, είχε συμμετέχει σε καμπ της Μπαρτσελόνα. Η καταλανική ομάδα είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προσφέροντας στα πόδια του "Ντέλια" 1,5 εκατ.Ευρώ.

Όπως είχε αναφερθεί σε ζουμερό ρεπορτάζ του Sportdog για την υπόθεση του νεαρού εξτρέμ του ΠΑΟΚ, η απόφαση που πάρθηκε ήταν πολύ ψύχραιμη και έδειξε, ότι δεν παίρνουν εύκολα τα μυαλά του αέρα. Το παιδί δεν πήγε στην Ισπανία, καθώς θεώρησε, ότι ήταν πολύ μεγάλο άλμα για αυτόν. Ήθελε να χτίσει βήμα-βήμα το προφίλ του.

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός μετρά φετος 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 6 ασίστ. Είναι δεδομένο, ότι η ηλικία του (είναι στα 19) είναι το δελεαστικότερο στοιχείο που κάνουν την περίπτωσή του τόσο δελεαστική σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να χτυπήσει μεγάλο νούμερο στην πώληση. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται, ότι η τιμή εκκίνησης που έχουν βάλει στη Μικράς Ασίας είναι 20 εκατομμύρια Ευρώ.

Θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα ο "Ντέλιας" μετά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι; Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags