Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Αποκαλύψεις για το μέλλον του Πέλκα - Εκεί θέλει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 17:33:00

Αποκαλύψεις για το μέλλον του Πέλκα - Εκεί θέλει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για το μέλλον του Πέλκα - Εκεί θέλει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά

Σε Μέσο της Αγγλίας μίλησε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του με τη φανέλα της Χαλ, όσο και για το μέλλον του όπου αποκάλυψε που θέλει να παίζει μετά το καλοκαίρι.

Δημήτρης Πέλκας: Όλο και καλύτερος είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Χαλ, που μετράει μέχρι σήμερα 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, με τον ίδιο, αλλά και την αγγλική ομάδα, να δείχνουν ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, με τον τεχνικό της ομάδας να έχει τονίσει ότι θέλει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του.

«Είσαι πολύ χαρούμενος όταν ο προπονητής σου λέει αυτά τα πράγματα. Από την δική μου οπτική γωνία, όταν ακούς αυτά τα πράγματα από τον προπονητή σου, αποκτάς μεγαλύτερη φιλοδοξία για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά και να του δώσεις πράγματα πίσω. Επειδή εκείνος πιστεύει σε μένα, θέλω να του δίνω όλο και πιο πολλά. Αυτό το είδος της κατάστασης δουλεύει καλά τόσο για μένα όσο και για τον προπονητή», είπε για τον προπονητή του ο Έλληνας διεθνής.

Όσο για το αν θα ήθελε να μείνει περισσότερο στην Χαλ:

«Ναι. Έχει μιλήσει και προσωπικά μαζί μου κι έχω μιλήσει κι εγώ σε κείνον γι' αυτό. Θα ήταν υπέροχο να συνεχίσουμε την σχέση αυτή και να παίξει ξανά για κείνον. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, και για τώρα, εγώ θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στους επόμενους 2-3 μήνες, να τελειώσει η σεζόν και για την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τελικά να μπούμε στα πλέι-οφς. Αφότου η σεζόν τελειώσει, θα δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Δημήτρης Πέλκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "χουνέρι" Μίτσελ σε Φορτούνη πριν τον ΠΑΟ - Γι’ αυτό ο Μπακαμπού αφήνει εκτός τον Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags