Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η μεγάλη έκπληξη που "δουλεύει" ο Μίτσελ για ΑΕΚ - Από... τελειωμένος ρυθμιστής του ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 17:58:00

Η μεγάλη έκπληξη που "δουλεύει" ο Μίτσελ για ΑΕΚ - Από... τελειωμένος ρυθμιστής του ντέρμπι!

Sportdog Team
Η μεγάλη έκπληξη που "δουλεύει" ο Μίτσελ για ΑΕΚ - Από... τελειωμένος ρυθμιστής του ντέρμπι!

Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρολεύκων ξέρει ότι θα πρέπει να φύγει με αποτέλεσμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην Ένωση για να μείνουν... ζωντανοί οι Πειραιώτες στην υπόθεση πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο θέλει να κάνει ένα... τρικ που ελάχιστοι περιμένουν.

Ολυμπιακός: Αγώνας... τελικός είναι για τους Ερυθρόλευκους το ντέρμπι της Κυριακής (12/3) κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μιας και άπαντες ξέρουν ότι με ήττα η υπόθεση διεκδίκηση του πρωταθλήματος γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, ενώ σε αντίθετη περίπτωση οι Πειραιώτες εκτός βαθμολογική, θα πάρουν και τεράστια ψυχολογική ανάσα.

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ θέλει να ετοιμάσει... εκπλήξεις στον Ματίας Αλμέιδα, όσον αφορά τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει βασικούς, κι αν για την άμυνα με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες τα... κουκιά είναι μετρημένα, με τους Ντόη, Μπα να είναι το πιθανότερο να ξεκινήσουν στην μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι ανοιχτά και μπορεί να δούμε πρόσωπο που δεν περιμένει κανείς.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έχει στο μυαλό του για τριάδα στα χαφ τους Χουάνγκ, Σαμασέκου, που είναι εντάξει και Φορτούνη ενόψει του ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν έχει δοκιμάσει και τον Ανδρούτσο σε θέση στο κέντρο δίπλα στον Κορεάτη ποδοσφαιριστή, κάτι που δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να κάνει την έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags