Facebook Pixel Σωκράτης Διούδης: Μπήκε και τα άλλαξε όλα ο Διούδης - Τρομερό σερί απ’ όταν έγινε βασικός στην Πολωνία (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 00:40:00

Μπήκε και τα άλλαξε όλα ο Διούδης - Τρομερό σερί απ’ όταν έγινε βασικός στην Πολωνία (Vid)

Sportdog Team
Μπήκε και τα άλλαξε όλα ο Διούδης - Τρομερό σερί απ’ όταν έγινε βασικός στην Πολωνία (Vid)

Ο Διούδης έγινε γρήγορα βασικός στην Πολωνία και η ομάδα του, από εκεί που βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε ρεκόρ ολόκληρης σεζόν!

Σωκάτης Διούδης: Μετά από 5,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Διούδης αποχώρησε από τους Πράσινους κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με προορισμό την πολωνική Ζαγκλέμπιε. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ήθελε να πάει κάπου που θα παίζει, έχοντας θέσει ως πρώτη προτεραιότητά του το εξωτερικό, παρότι και από την Super League είχε αρκετές προτάσεις.

Όντως, πολύ σύντομα αφότου υπέγραψε, ο 30χρονος γκολκίπερ έγινε βασικός στους Πολωνούς. Και από τότε, με τον ίδιο να είναι από τους διακριθέντες, η νέα του ομάδα τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί. Συγκεκριμένα απ' όταν φόρεσε γάντια βασικού ο Διούδης, η Ζαγκλέμπιε μετρά στο πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες νίκες, η μία μάλιστα απέναντι στην ισχυρή Λεχ Πόζναν με σκορ 2-1!

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι να έρθει αυτό το σερί με τον Διούδη βασικό, η Ζαγκλέμπιε δεν είχε πανηγυρίσει ούτε καν δύο σερί τρίποντα στη σεζόν, γεγονός που καταδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος. Η πολωνική ομάδα συνεχίζει πάντως να δίνει μάχη για τη σωτηρία της, όντας πλέον (με αυτούς τους 9 βαθμούς που πήρε) στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε μία από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Διούδη στην Πολωνία:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags